Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kantoor
  2. geldtelmachine

Top 10 beste geldtelmachines | Reviews geldtelmachines

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Heb je wel eens een geldtelmachine nodig gehad? Als je regelmatig met harde valuta te maken hebt, dan heb je er waarschijnlijk intens profijt van gehad. Veel mensen zijn zich echter niet bewust van de veelzijdige opties die er zijn als het gaat om de keuze van een geldtelmachine. Om hierbij te helpen hebben we de top 10 geldtelmachine lijst samengesteld, zodat je gemakkelijk het juiste apparaat kunt vinden dat past bij je levensomstandigheden. Blijf lezen om erachter te komen welke geldtelmachine het beste bij je past.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke geldtelmachines door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste geldtelmachines

We hebben veel verschillende geldtelmachines uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste geldtelmachines met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete geldtelmachine is? Lees dan snel verder.

1. SCANNUM Biljettelmachine

De Scannum® 1000 geldtelmachine is ontworpen voor het snel en betrouwbaar tellen van uw kassa-inhoud. Met de duurzame hendel kan de machine zowel geldtellen als geldsorteren. Er zit ook een automatische batching-functie in zodat uw geldverwerking nog efficiënter wordt. De machine heeft ook een dual-roll display en een externe printer die uw tellergegevens direct opslaat. Met de Scannum® 1000 geldtelmachine voorkomt u fouten en heeft u altijd een betrouwbare geldverwerking. De Scannum® 1000 geldtelmachine is gemakkelijk te gebruiken met de duidelijke knoppen en de intuïtieve bediening. Met zijn compacte afmetingen en lage gewicht is hij gemakkelijk te verplaatsen en te bedienen. De geldtelmachine heeft ook een lange levensduur en vereist weinig onderhoud. Dankzij de lage energieverbruik is deze machine perfect voor elke locatie. Nu geleverd met een gratis stofhoes en een valsgeldpen.

2. Geldtelmachine VG300

Met de VG300 tel- en muntsorteerder heeft u een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken van uw muntgeld. Met een invoercapaciteit van maximaal 500 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 216 munten per minuut, wordt er veel tijd bespaard. De VG300 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro en heeft een handige optelfunctie waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om de totaalwaarde van de inmiddels getelde munten bij elkaar op te tellen. Voor het gemakkelijk sorteren van de munten is er bovendien een batchfunctie beschikbaar. Met behulp van deze functie kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. De VG300 muntsorteerder is niet alleen snel en efficiënt, ook is deze betrouwbaar. Deze tel- en muntsorteerder is namelijk CE- en ROHS gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen. Met de VG300 tel- en muntsorteerder heeft u een betrouwbare manier om uw muntgeld te verwerken, waarmee u tijd bespaart en overzichtelijk sorteert.

3. SCANNUM Biljettelmachine

De Scannum® 1200 geldtelmachine heeft een lcd-display waarop het aantal getelde biljetten, het totale bedrag en andere informatie worden weergegeven. De machine biedt een hoge betrouwbaarheid met een laag energieverbruik. Deze geldteller heeft een gemakkelijk te bedienen interface, waardoor de bediening eenvoudig is. Bovendien heeft de machine een kleine afmeting, waardoor hij gemakkelijk in uw kantoor of winkel te plaatsen is. De Scannum® 1200 geldtelmachine is een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven die geldverwerking nodig hebben. De machine is gebouwd met de hoogste kwaliteit en heeft een lange levensduur. Bovendien is het een energiezuinig apparaat dat uw bedrijf geld kan besparen. Met deze machine kunt u snel en betrouwbaar uw geldverwerking uitvoeren. U heeft geen extra personeel nodig om deze machine te bedienen. Deze robuuste en betrouwbare geldtelmachine is een aanwinst voor elk bedrijf.

Top 10 beste geldtelmachines

We hebben een volledige top 10 beste geldtelmachines samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere geldtelmachines.

4. Safescan 1250 munttelmachine
5. Agellic Geldtelmachine
6. SCANNUM Biljettelmachine
7. Geldtelmachine
8. Agellic Geldtelmachine
9. Geldtelmachine VG400
10. Geldtelmachine

4. Safescan 1250 munttelmachine

Deze geavanceerde muntenteller en sorteerder is zeer gebruiksvriendelijk en snel. Met slechts één druk op de knop, worden munten geteld, gemeten en gesorteerd. Je hebt geen geldbeheerder of accountant meer nodig om de klus te klaren. U hoeft alleen maar de munten in de hopper te gooien, de teller doet de rest. De safescan 1250 munttelmachine is ook uitgerust met een groot, kleurendisplay waarop u alle informatie over uw muntstorting kunt zien. U kunt zelfs meerdere hoppers toevoegen om het tellen en sorteren van munten te vergemakkelijken. Met de safescan 1250 munttelmachine is het tellen en sorteren van munten nooit zo eenvoudig geweest. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksgemak, kunt u uw geldtellingen in een mum van tijd afhandelen. Uw munten worden snel en nauwkeurig geteld en gesorteerd, zodat u deze direct kunt gebruiken.

5. Agellic Geldtelmachine

Agellic® Geldtelmachine is een unieke biljettelmachine met 3-voudige vals geld detectie. Met deze geldtelmachine kunt u 1000 biljetten per minuut tellen. De machine is eenvoudig te gebruiken en heeft een grote capaciteit voor grote volumes biljetten. De automatische eenvoudige bediening garandeert een accurate telling. Het LCD-scherm is eenvoudig te lezen en geeft een duidelijk beeld van het aantal gecontroleerde biljetten. De machine is ook voorzien van een geïntegreerde rekenmachine, zodat u kunt zien hoeveel geld u hebt geteld. Agellic® Geldtelmachine is een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven die geldtellingen regelmatig moeten uitvoeren. Het is ook uiterst betrouwbaar en heeft geen bekende problemen met betrekking tot mogelijke fouten of storingen. Bovendien is de machine compatibel met diverse soorten valuta's, waardoor het bijzonder geschikt is voor internationale transacties. De geldtelmachine is klein en compact, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en op te slaan is. Bovendien is het design modern en aantrekkelijk.

6. SCANNUM Biljettelmachine

Het is een eenvoudig te gebruiken apparaat dat uw geldtellerwerk gemakkelijk maakt. U hoeft alleen maar de biljetten in het invoerslot te plaatsen, en het apparaat zal het werk voor u doen. U krijgt bovendien een duidelijk display dat de totale waarde, hoeveelheid en soort biljetten weergeeft. Dankzij de mogelijkheid om verschillende valuta te tellen, is deze geldteller ook ideaal voor internationale bedrijven en banken. U kunt het apparaat ook verbinden met een computer of printer om een rapport te maken van de getelde waarde. Bovendien heeft het een dubbelzijdige infrarood scanner die razendsnel en nauwkeurig de biljetten scant. Met deze geldteller van Scannum® houdt u nooit meer geldtellingen over.

7. Geldtelmachine

Onze Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut is ideaal voor gebruik in winkels, bars, restaurants, hotels, enz. Het is een zeer stevig en duurzaam apparaat met een vermogen tot 1000 biljetten per minuut. Het is uitgerust met een 3-voudig valsgelddetectie systeem voor een optimale verwerking van bankbiljetten. Daarnaast heeft het een optel batch-functie waarmee je een grote hoeveelheid geld kunt verwerken. Het apparaat heeft ook een draaghendel die je kunt gebruiken om het makkelijk te verplaatsen. Het heeft ook een alarm functie die je kunt gebruiken om te waarschuwen bij ongewenste activiteiten. Onze Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut is een professioneel apparaat met hoge kwaliteit dat je zal helpen bij het verwerken van geld. Het is een krachtig apparaat dat je meer controle en efficiëntie geeft bij het verwerken van geld. Het apparaat is gebouwd met duurzaam materiaal en modernste technologie waardoor het lange tijd meegaat. Het apparaat garandeert een zeer nauwkeurige verwerking van bankbiljetten. Het heeft ook een eenvoudig bedieningspaneel, waarmee je gemakkelijk het apparaat kunt bedienen.

8. Agellic Geldtelmachine

De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een innovatief product dat u helpt uw tijd te besparen. De machine heeft een 4-voudige vals geld detectie, waardoor uw geld veilig is. Met een snelheid van 1000 biljetten per minuut en een grote opslagcapaciteit van 500 biljetten, kunt u in een mum van tijd uw geld tellen. De machine is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor hij tegen een stootje kan en lang meegaat. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is eenvoudig en intuïtief te bedienen. De machine heeft verschillende functies, waaronder een automatische teller die het aantal biljetten tellen, het totaalbedrag berekenen en het bedrag opslaan. Daarnaast heeft het ook een automatische uitschakelfunctie, waardoor de machine automatisch uitgeschakeld wordt als deze niet wordt gebruikt. Met deze machine kunt u eenvoudig het geld tellen, wat uw tijd en energie bespaart.

9. Geldtelmachine VG400

Met de VG400 muntenteller en sorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige registratie van uw muntgeld. Deze tel- en muntsorteerder heeft een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten en een telsnelheid van 330 munten per minuut, waardoor tijdwinst gegarandeerd is. Met het duidelijk display wordt het muntentotaal per munteenheid weergegeven. Daarbij is het mogelijk om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De VG400 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro. Met de batchfunctie kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Hiermee heeft u een overzichtelijk gesorteerd muntgeld voor de bank of om een kassalade op te maken. Daarnaast is de VG400 ook CE- en ROHS gecertificeerd, waardoor uw geldverwerking betrouwbaar is.

10. Geldtelmachine

Met deze geldtelmachine kunt u tot wel 900 biljetten per minuut tellen. De machine is volledig geautomatiseerd en dus precies en snel. De machine is ook voorzien van een LCD-scherm waarop de tellingen en de status worden weergegeven. Met dit instrument kunt u geldstortingen verwerken, kassa's maken en de status van uw voorraad beheren. De geldteller is gebouwd met betrouwbare en robuuste materialen die uw investering zeker zullen beschermen. De machine is ook voorzien van een veiligheidsdeur die uw biljetten tegen stof en vuil beschermt. U kunt de machine ook voorzien van een speciale antivandalenkast. Deze extra beveiliging voorkomt dat de machine ongewenst wordt geopend. De geldteller is eenvoudig te bedienen en kan binnen enkele minuten worden ingesteld. De machine is ook voorzien van een geïntegreerde batterij waarmee u uw teller ook in geval van stroomuitval kunt blijven gebruiken. De geldteller is ook uitgerust met een speciale software waarmee u de tellingen kunt opslaan en beheren. Deze software is ook compatibel met andere geldtellers waarmee u gemakkelijk geld kan verzenden en ontvangen.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk geldtelmachines voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste geldtelmachines geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over geldtelmachines

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun geldtelmachines beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste geldtelmachines

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw geldtelmachine kopen. 

Wij vinden SCANNUM Biljettelmachine de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Geldtelmachine VG300 en nummer 3 SCANNUM Biljettelmachine volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw geldtelmachine koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan geldtelmachines begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de geldtelmachines uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je geldtelmachine te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte geldtelmachine beschikbaar is.

Ons laatste woord over geldtelmachines

Ze kunnen geen miskoop doen als ze onze top 10 productenlijst kunnen raadplegen voor het kopen van een geldtelmachine. Lezers hebben nu een beter inzicht gekregen in de functies en de mogelijkheden van elk apparaat, zodat zij een goede keuze kunnen maken. Er zijn verschillende geldtelmachines beschikbaar, dus maak sure dat je de juiste kiest voor jouw behoeften. Als je een geschikt geldtelmachine zoekt, kun je er zeker van zijn dat je de juiste kiest door onze top 10 lijst te raadplegen. Het is het beste om de tijd te nemen om de eigenschappen en prijzen te vergelijken bij elk apparaat, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt. Onze lijst hoopt dat je de beste geldtelmachine kiest die bij jouw behoeften past. Onze top 10 lijst heeft gelezen geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor je geldtelmachine aankoop. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen, zodat je er zeker van bent dat je het juiste apparaat kiest. Zorg ervoor dat je de mogelijkheden en prijzen vergelijkt, op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw behoeften. Wees niet bang om te investeren in je geldtelmachine, zodat je zeker weet dat je ervoor kiest dat bij je past.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van geldtelmachines. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste geldtelmachines maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.