Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Elektronica
  2. qwerty toetsenbord

Top 10 beste qwerty toetsenborden | Reviews qwerty toetsenborden

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Het is algemeen bekend dat het gebruik van een qwerty toetsenbord het werken met computers aanzienlijk vergemakkelijkt. Maar welk qwerty toetsenbord is het meest geschikt voor jou? Om je hierbij te helpen hebben wij deze top 10 van qwerty toetsenborden samengesteld. Deze toetsenborden staan bovenaan in beoordelingen door consumenten, dus je kunt ervan uitgaan dat je bij hen een goede keuze maakt. We hebben gekeken naar kwaliteit, duurzaamheid en prijs, zodat je de juiste qwerty toetsenbord kunt vinden voor jouw persoonlijke behoeften.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke qwerty toetsenborden door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste qwerty toetsenborden

We hebben veel verschillende qwerty toetsenborden uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste qwerty toetsenborden met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete qwerty toetsenbord is? Lees dan snel verder.

1. Rapoo Blade E9800M Draadloos Toetsenbord Qwerty

Deze draadloze full-size QWERTY-toetsenbord heeft een verlichting die zelfs in donkere kamers kan worden gebruikt. De verlichting is ook verstelbaar, waardoor u de helderheid en kleur kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Met een helderheid van maximaal 100 lumen en een verlichting met achtergrondverlichting heeft u een heldere en effen verlichting voor uw toetsenbord. Dit toetsenbord is perfect voor gebruik in het thuiskantoor, maar ook voor dagelijks gebruik. Het heeft een scissor-structuur, waardoor het een zeer stille, comfortabele typervaring biedt. Om ervoor te zorgen dat uw toetsenbord langer meegaat, heeft het een levensduur van meer dan 10 miljoen toetsaanslagen. Bovendien heeft het toetsenbord een draadloze connectiviteit via Bluetooth of een 2,4 GHz-verbinding, waardoor het eenvoudig is om het te verbinden met uw computer of laptop. Met het Rapoo E9800M toetsenbord krijgt u een betrouwbare, draadloze, full size QWERTY-toetsenbord met verlichting dat niet alleen perfect aan uw behoeften voldoet, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw bureau is.

2. Microsoft Surface 7 Type Cover Pro Toetsenbord QWERTY

Met het Microsoft Surface Pro 7 Type Cover-toetsenbord krijg je een stijlvol en slank design met een QWERTY-indeling. Het toetsenbord is gemaakt van duurzame materialen en heeft een zacht oppervlak dat comfortabel aanvoelt als je erop typt. Het toetsenbord heeft een korte aanslag, waardoor je snel en accuraat kunt typen. Met het toetsenbord kun je ook genieten van verlichte toetsen, waardoor je ook in het donker kunt werken. Het Surface-toetsenbord is ook voorzien van een magneetsluiting, zodat je het toetsenbord op het oppervlak van je tablet kunt klikken. Bovendien heeft het toetsenbord een aanpasbaar toetsenbord dat je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Met de aanpasbaarheid kun je je aanpassen aan verschillende toetsenbordlay-outs, zoals AZERTY, QWERTZ en QWERTY. Je kunt ook de kleur en de backlighting van het toetsenbord instellen. Het Microsoft Surface Pro 7 Type Cover-toetsenbord is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, stijlvol en draagbaar toetsenbord. Het voelt aan als een traditioneel laptoptoetsenbord, zodat je snel en vloeiend kunt typen. Bovendien kun je genieten van verlichte toetsen en een aanpasbaar toetsenbord, waardoor je het toetsenbord kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeuren.

3. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI

De Logitech K120 heeft een QWERTY US ANSI-indeling. Dit betekent dat het toetsenbord is voorzien van alle letters, cijfers en symbolen die je nodig hebt voor je taken. Het toetsenbord is voorzien van een solide rubber voet, waardoor het toetsenbord stevig aan je bureau blijft staan. Ook de speciale media-toetsen maken het gebruiksgemak groot. Met deze toetsen kun je je computer bedienen zonder dat je eerst je muis of trackpad moet gebruiken. De Logitech K120 is een ideaal toetsenbord voor iedereen die op zoek is naar een stevig en betrouwbaar toetsenbord. Het is eenvoudig aan te sluiten en je kunt het gemakkelijk meenemen. Bovendien past het toetsenbord bij elke computer, dankzij de QWERTY US ANSI-indeling. De speciale media-toetsen maken het gebruik ervan nog makkelijker. Met een Logitech K120 aan je bureau zal je zeker geen spijt krijgen van je aankoop.

Top 10 beste qwerty toetsenborden

We hebben een volledige top 10 beste qwerty toetsenborden samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere qwerty toetsenborden.

4. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord
5. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY
6. Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty
7. Qware Office Bedraad Toetsenbord Qwerty
8. Perixx Periboard 317 Toetsenbord
9. Draadloos Bluetooth Opvouwbaar QWERTY Toetsenbord
10. The G-Lab Combo Argon Gaming Bundel

4. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord

Het toetsenbord is voorzien van een stijlvol ontwerp en energiezuinige technologie. Het toetsenbord heeft een aantal speciale functietoetsen, waaronder Windows-sneltoetsen, mediaplayer-controleknoppen, volume- en pijltjestoetsen. Deze functies kunnen je helpen bij het bedienen van Windows of het afspelen van muziek, video's of andere media. De Dell KB216 Qwerty Toetsenbord is een internationale versie, wat betekent dat je het toetsenbord gemakkelijk kunt gebruiken in verschillende landen. Het toetsenbord heeft een duurzaam ontwerp, is stof- en vochtwerend en heeft een grote levensduur. Het is ook voorzien van een kabellengte van 150 cm waardoor je het toetsenbord gemakkelijk op je bureau kunt plaatsen. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord is een praktisch en stijlvol toetsenbord met veel functies. Het toetsenbord is eenvoudig te verbinden met een USB-poort. Het is een internationale versie, wat betekent dat je het gemakkelijk overal kunt gebruiken. Het duurzame ontwerp en de energiezuinige technologie maken het toetsenbord ideaal voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor. Met de speciale functietoetsen kun je Windows bedienen, mediabestanden afspelen en het volume aanpassen. De kabellengte van 150 cm maakt het ook mogelijk om het toetsenbord gemakkelijk op je bureau te plaatsen.

5. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

De Trust Ody QWERTY-toetsenbord is ontworpen voor een comfortabele en effectieve ervaring. De toetsen zijn ergonomisch ontworpen en hebben een verhoogde hoogte waardoor je minder vermoeid raakt tijdens lange sessies. De afstand tussen de toetsen is aangepast om fouten te voorkomen. Het toetsenbord is ook waterbestendig, zodat je zonder zorgen kunt typen. De Trust Ody is ook makkelijk te bedienen. Het draadloze toetsenbord heeft een plug-and-play-functionaliteit zodat je meteen aan de slag kunt. Met de slimme power saving-modus kun je de batterijduur verlengen. Daarnaast heeft het toetsenbord een mute-knop waarmee je het geluid van het toetsenbord uitschakelt. Met de Trust Ody heb je een draadloos toetsenbord dat stil en gebruiksvriendelijk is. Je hebt een volwaardig toetsenbord met multimedia- en numerieke toetsen waardoor je niets in productiviteit inlevert. De ergonomisch ontworpen toetsen hebben een verhoogde hoogte waardoor je minder vermoeid raakt tijdens lange sessies. De plug-and-play-functionaliteit en de slimme power saving-modus maken het toetsenbord makkelijk te bedienen. Het toetsenbord is ook waterbestendig, zodat je zonder zorgen kunt typen. Met de Trust Ody krijg je een draadloos toetsenbord dat stil en gebruiksvriendelijk is, perfect voor lange sessies of onderweg.

6. Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty

Met de Trust Primo bedraad USB toetsenbord met QWERTY layout krijg je precies wat je nodig hebt. Het heeft een full-size layout met morsbestendige toetsen. Bovendien is het toetsenbord in hoogte verstelbaar, waardoor je het kunt aanpassen naar aanleiding van je persoonlijke ergonomische vereisten. Daarnaast heeft het toetsenbord ook stille toetsen, waardoor je tot laat in de avond kunt werken zonder je collega’s tot last te zijn. Met de Trust Primo bedraad USB toetsenbord met QWERTY layout krijg je een toetsenbord dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

7. Qware Office Bedraad Toetsenbord Qwerty

Het Qware Liverpool toetsenbord heeft 104 toetsen waaronder een numeriek blok, een Windows toets en een 12 toetsen multimedia toetsenbord. Er zijn ook speciale toetsen voor het aanpassen van volume, lichten, media-speler etc. De toetsen zijn breed met een glad oppervlak voor een comfortabele typing ervaring. Het toetsenbord heeft een robuuste constructie en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het toetsenbord is compatibel met Windows en Mac-besturingssystemen. De Qware Liverpool biedt een betrouwbare, comfortabele typing-ervaring en is daarom een uitstekende keuze voor kantoorgebruik.

8. Perixx Periboard 317 Toetsenbord

Het toetsenbord heeft een backlight, zodat je in lage lichtomstandigheden je toetsenbord makkelijk kunt bedienen. Het toetsenbord is speciaal ontworpen met een QWERTY-layout, waardoor je makkelijker kunt typen. Het toetsenbord heeft ook grote toetsen die gemakkelijk te bedienen zijn. Er is een speciale navigatietoets die je helpt bij het navigeren door documenten. Daarnaast heeft het toetsenbord een antislip voetjes onderaan waardoor het toetsenbord stevig op tafel blijft staan. Het Perixx Periboard 317 toetsenbord is een handig toetsenbord voor mensen met een visuele handicap of senioren. Het toetsenbord heeft een extra groot lettertype, backlight, grote toetsen en een speciale navigatietoets. Dit maakt het toetsenbord makkelijk te bedienen en het antislip voetjes onderaan zorgt ervoor dat het toetsenbord stabiel op tafel blijft staan. Het toetsenbord heeft een moderne QWERTY-layout en de grote letters en cijfers maken het toetsenbord ook geschikt voor slechtzienden en senioren. Het toetsenbord is een praktische oplossing voor mensen met een visuele handicap of senioren die moeite hebben met het gebruik van een standaard toetsenbord.

9. Draadloos Bluetooth Opvouwbaar QWERTY Toetsenbord

Het draadloze QWERTY toetsenbord met touchpad is een super handig apparaat om productief mee te werken. Het is licht, compact, draagbaar en eenvoudig te gebruiken. Het toetsenbord is geschikt voor mobiele telefoons, tablets en computers met Android. Met de toetscombinaties kun je snel en nauwkeurig typen, waardoor je zonder zorgen snel resultaten kunt boeken. Bovendien heeft het toetsenbord een aanraakgevoelige touchpad, waardoor het navigeren tussen verschillende schermen super eenvoudig wordt. Het toetsenbord werkt met Bluetooth en maakt verbinding met je smartphone of tablet met één druk op de knop. Daarnaast is het ook geschikt voor iOS, iPad OS, Windows en Mac OS. Met de draadloze QWERTY toetsenbord met touchpad ben je altijd productief voorbereid. De krachtige batterij zorgt ervoor dat je het toetsenbord overal mee naartoe kunt nemen. Het is stijlvol ontworpen en heeft een slank en modern uiterlijk. En dankzij de comfortabele toetsen kun je urenlang productief werken. Het toetsenbord heeft ook een aantal geavanceerde functies, zoals een handig sleepstand en een aanpasbare backlit-verlichting. Geniet van een uitstekende verbinding en een simpele bediening met de draadloze Bluetooth opvouwbare QWERTY toetsenbord met touchpad.

10. The G-Lab Combo Argon Gaming Bundel

NO DESCRIPTION

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk qwerty toetsenborden voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste qwerty toetsenborden geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over qwerty toetsenborden

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun qwerty toetsenborden beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste qwerty toetsenborden

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw qwerty toetsenbord kopen. 

Wij vinden Rapoo Blade E9800M Draadloos Toetsenbord Qwerty de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Microsoft Surface 7 Type Cover Pro Toetsenbord QWERTY en nummer 3 Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw qwerty toetsenbord koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan qwerty toetsenborden begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de qwerty toetsenborden uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je qwerty toetsenbord te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte qwerty toetsenbord beschikbaar is.

Ons laatste woord over qwerty toetsenborden

Met de lijst die wij boven hebben gepresenteerd, heb je een gedetailleerd overzicht gekregen van de beste qwerty toetsenborden die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je nog meer informatie zoekt over een specifiek qwerty toetsenbord, kun je altijd contact opnemen met onze servicelijn. Uiteindelijk hoop je dat je met deze lijst een goede keuze hebt kunnen maken. We weten hoe moeilijk het kan zijn om het juiste product te kiezen, dus we hopen dat dit artikel je geholpen heeft. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van qwerty toetsenborden. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste qwerty toetsenborden maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.