Search
Close this search box.
  1. Accessoires
  2. prijstang

Top 10 beste prijstangen | Reviews prijstangen

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Adembenemend. Een prijstang kopen waar je het meeste uit haalt is een echte uitdaging. Hoeveel opties moet je bekijken? Wat is de beste prijs voor een prijstang? Wat zijn de functionaliteiten die je nodig hebt? Allemaal goede vragen. Om te helpen bij het proces hebben we een diepgaand onderzoek gedaan naar de beste prijstang opties. Onze resultaten hebben we gebundeld op een top 10 lijst, gebaseerd op feedback van consumenten en gemaakt om de beslissing gemakkelijker te maken. Doe mee en ontdek vandaag nog de perfecte prijstang voor je!

In onderstaande lijst vertellen we jou welke prijstangen door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste prijstangen

We hebben veel verschillende prijstangen uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste prijstangen met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete prijstang is? Lees dan snel verder.

1. Prijstang Levay

De Prijstang Levay van BestQuality is de perfecte oplossing voor bedrijven die een eenvoudig systeem willen gebruiken voor het aanbrengen van prijzen. De tang is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij lang meegaat. Het is een handig en veelzijdig hulpmiddel om prijs- of gebruiksinformatie op kleding of etenswaren aan te brengen. Het is eenvoudig in gebruik en heeft een speciale stansing voor etiketten op rol. Met de Prijstang Levay kunt u eenvoudig prijzen aanbrengen op tickets, tags of etiketten. U kunt zelf bepalen hoe uw prijslabels eruit komen te zien, waardoor de prijstang veelzijdig inzetbaar is. U kunt bijvoorbeeld ook de houdbaarheidsdatum vermelden op uw producten. De tang is ook geschikt voor het aanbrengen van nummeridentificatie. De Prijstang Levay is een stevig en betrouwbaar hulpmiddel om prijzen op etiketten aan te brengen. Ook is de tang handig te verplaatsen, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Bestel nu uw eigen Prijstang Levay in onze webshop en profiteer van alle voordelen.

2. Complete Set Prijstang

Met deze complete set prijstang heb je alles wat je nodig hebt om je prijzen duidelijk en accuraat neer te zetten. De set bestaat uit 2 rijen cijfers, etiketten en een inktrol starterspakket met 10 afzonderlijke afdrukposities. De prijstang is gemaakt van stevig, duurzaam staal voor betrouwbare prestaties. De rijen zijn voorzien van een gepatenteerd, klikbare cijferplaat met een speciale stansing. Hierdoor kunnen de etiketten eenvoudig worden verwijderd of opnieuw aangebracht. Het inktrol starterspakket bevat een grote hoeveelheid permanente of afneembare etiketten, die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je precies kunt kiezen wat je nodig hebt. Het pakket bevat ook een handige inktrol, waarmee je de etiketten eenvoudig en snel kunt afdrukken. Hierdoor hoef je geen losse etiketten meer af te drukken en kun je direct op etiketten afdrukken. Met deze complete set prijstang heb je alles wat je nodig hebt voor het aanbrengen van duidelijke prijzen.

3. Prijstang set

Met deze set krijgt u een labelmaker, inkt en twee prijsrollen. Deze prijsrollen bevatten labels die u eenvoudig kunt afdrukken. De prijstang is gemaakt van duurzaam materiaal en is makkelijk te gebruiken. U kunt de labels gemakkelijk vervangen als ze op zijn. Met de prijstang set van SuperSalesNL kunt u eenvoudig prijzen op labels afdrukken. De labels zijn makkelijk te vervangen en de prijstang is sterk en duurzaam. De inkt is ook goed bestand tegen water, waardoor u er zeker van bent dat de prijzen duidelijk zichtbaar blijven. Met deze set kunt u eenvoudig en snel de prijzen van uw producten weergeven.

Top 10 beste prijstangen

We hebben een volledige top 10 beste prijstangen samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere prijstangen.

4. Etikettenplaza U8 prijstang
5. prijstang inclusief prijs rol en inkt
6. Tag gun Arrow 9S
7. Complete set Prijstang
8. New Age Devi tang
9. Arrow 9S Starterset Textieltang
10. Etiketteertang Sato Samark

4. Etikettenplaza U8 prijstang

Het materiaal waaruit deze prijstang is vervaardigd is van hoge kwaliteit en is daardoor bestand tegen haast alle omgevingsinvloeden. Het label is voorzien van een antislip en antikras laag, zodat uw labels er altijd perfect uitzien. U ontvangt de prijstang U8 inclusief een rol blanco etiketten 26x12mm. Deze etiketten hebben een lijmlaag aan de achterzijde, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn en deze ook goed blijven zitten. Kortom, deze prijstang is een ideale oplossing voor het afdrukken van een datum, prijs of (artikel)nummer. Met Etikettenplaza U8 prijstang kunt u een afdruk maken op een golfrand of rechthoekig etiket met een formaat van 26x12mm. U kunt 1 tot 8 posities met cijfers of tekens afdrukken op 1 regel. Dit maakt het de perfecte oplossing voor het afdrukken van een datum, prijs of (artikel)nummer. De prijstang is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor bestand tegen omgevingsinvloeden. Daarnaast is de prijstang voorzien van een antislip en antikras laag, zodat uw labels er altijd perfect uitzien. Bovendien ontvangt u de prijstang U8 inclusief een rol blanco etiketten 26x12mm. Deze etiketten hebben een lijmlaag aan de achterzijde, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn en deze ook goed blijven zitten. Etikettenplaza U8 prijstang is een g.

5. prijstang inclusief prijs rol en inkt

NO DESCRIPTION

6. Tag gun Arrow 9S

Deze Textieltang Arrow 9S is een van de meest gebruikte tools bij het vervaardigen van kleding. Met deze tang kun je een kaartje bevestigen op onder andere stoffen. De tang is gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en is daardoor erg betrouwbaar. Deze tang heeft een drukknop aan de voorzijde, waarmee je de naald makkelijk kunt aanschieten. Hierdoor is het uitvoeren van kledingwerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Bovendien heeft deze tang ook een rode ridderspoortang, waarmee je de naald in verschillende hoeken kunt bevestigen. De Textieltang Arrow 9S is een ideale tool om te gebruiken bij het maken van kleding. Het is een zeer nauwkeurig werktuig waarmee je verschillende soorten stoffen kunt bevestigen. Met deze tang kun je makkelijk werken en je kledingstukken afwerken. Bovendien kun je de naald in verschillende richtingen bevestigen dankzij de rode ridderspoortang. Deze tang is een must-have voor iedere kleding maker.

7. Complete set Prijstang

De prijstang is gemaakt van stevig kunststof en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Hij is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De inktrol is gemaakt van sterk kunststof en is voorzien van een eenvoudig te vervangen inktkussen. De set bevat ook een aantal kleurrijke etiketten die helpen om uw producten gemakkelijker te identificeren. Met deze set hebt u alles wat u nodig heeft om direct te beginnen met het prijzen van uw producten. Met deze set kunt u eenvoudig en nauwkeurig prijzen, voorzien van kleurrijke etiketten. Dit pakket is een perfecte keuze voor winkels, winkels, restaurants en andere bedrijven die op zoek zijn naar een goede prijstang set. Bestel vandaag nog en geniet direct van de voordelen van deze prijstang set.

8. New Age Devi tang

Deze aanschiettang is perfect voor het creëren van unieke, kleurrijke patronen op het textiel. Met duizenden riddersporen, is het eenvoudig om prachtige en stijlvolle patronen te creëren. De naalden zijn gemaakt van hoogwaardig staal en de tang is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig metaal. Daarnaast heeft deze tang ook een stevige, rubberen handgreep waardoor hij comfortabel in de hand ligt. Deze aanschiettang is ideaal voor het creëren van kledingstukken met de perfecte afwerking. Hij is ook ideaal voor het toevoegen van een extra dimensie aan bestaande kledingstukken en accessoires. Deze tang kan gemakkelijk worden gebruikt door zowel beginners als gevorderden, en hij is ook geschikt voor het werken met verschillende soorten textiel. Door de duizenden unieke riddersporen kan de gebruiker eindeloos variëren met het creëren van patronen en afwerkingen. Bovendien worden er 5 extra naalden meegeleverd als reserve, zodat je altijd klaar bent om je creatieve ideeën tot leven te brengen.

9. Arrow 9S Starterset Textieltang

Een Arrow 9S Textieltang (110 V) . Een doosje met 500 textielpins . Een doosje met 100 naalden Met deze Arrow 9S Textieltang kunt u precies en snel prijskaartjes aan kleding of schoenen schieten. De tang heeft een vermogen van 110 V en een verwarmingstemperatuur van 120°C-200°C. De verwarmingstemperatuur is gemakkelijk aan te passen op het display. De tang heeft een veiligheidsbeugel die ervoor zorgt dat uw handen buiten bereik van de hete staaf blijven. De 500 textielpins uit deze set zijn geschikt voor kledingstukken die bestand zijn tegen hitte. Elk doosje bevat 500 textielpins waardoor u genoeg pins heeft om al uw projecten af te maken. Deze set bevat ook een doosje met 100 naalden. Deze naalden zijn gemaakt van staal met hoge kwaliteit waardoor ze sterk zijn en niet gemakkelijk buigen of breken. De naalden zijn compatibel met de Arrow 9S Textieltang waardoor u zorgeloos kunt textielen.

10. Etiketteertang Sato Samark

De Etiketteertang Sato Samark 26 L6 1 regel 12x26mm is een ideale oplossing om etiketten te printen met een professionele look. Deze tang maakt het mogelijk om zelf etiketten te maken met een afdruk van 1 regel van 6 posities met in de eerste band van links het euro symbool. U kunt de etiketten afdrukken op een breed scala aan materialen zoals papier, kunststof, metaal en glas. Het etiketteren is zeer gemakkelijk; de tang biedt een duidelijke en duurzame afdruk op verschillende materialen. De Etiketteertang Sato Samark 26 L6 1 regel 12x26mm heeft een stevige kunststof behuizing waardoor deze stabiel en duurzaam is. De tang heeft een ergonomische vorm waardoor deze gemakkelijk te bedienen en comfortabel in de hand ligt. Het komt ook met een handige clip waarmee u de tang gemakkelijk kunt bevestigen aan uw riem of tas. Bovendien is het een zeer energiezuinige tang, die alleen energie gebruikt als deze in gebruik is.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk prijstangen voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste prijstangen geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over prijstangen

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun prijstangen beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste prijstangen

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw prijstang kopen. 

Wij vinden Prijstang Levay de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Complete Set Prijstang en nummer 3 Prijstang set volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw prijstang koopt

Met een heel divers en groot aanbod prijstangen om uit te kiezen begrijpen we dat het lastig is om te kiezen. Ons advies zou zijn om één van e prijstangen uit de top 3 aan te schaffen, maar anders zeker uit de top 10. Wil je toch liever zelf nog vergelijken dan zijn er verschillende zaken om goed op te letten.

Zorg dat je jouw prijstang koopt bij een goede fabricant, lees je in over het bedrijf, krijgen ze goede reviews? Natuurlijk is ook het advies om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden. Zo is er in elke prijscategorie wel een prijstang te koop.

Ons laatste woord over prijstangen

Met deze lijst met top 10 producten, hebben we je hopelijk voldoende geïnformeerd om een goede beslissing te nemen bij de aankoop van een prijstang. We hopen dat je de tijd hebt genomen om de verschillende eigenschappen en prijzen door te nemen, zodat je zeker weet dat je de beste prijstang krijgt voor je behoeften. Het is geweldig als je je favoriete product aanschaft vanuit deze top 10 lijst, maar laat je hart ook een rol spelen. Kijk of er elementen zijn waar je het meest aangetrokken tot voelt en neem een beslissing op basis daarvan. Het is tenslotte jouw prijstang die je gebruikt en als je er blij mee bent, is de investering het waard. Ga je gang en vind de perfecte prijstang!

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van prijstangen. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste prijstangen maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.