Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kantoor
  2. planbord

Top 10 beste planborden | Reviews planborden

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Je kent het wel: je bent druk bezig met het plannen van taken en afspraken, toen je plotseling merkte dat je een betere manier nodig had om alles bij te houden. Het lukt je om alle informatie te verzamelen, maar hoe moet je het organiseren? Je realiseert je dat een planbord precies wat je zoekt; een bord waarop je kunt schrijven of plakken om bijvoorbeeld werkzaamheden of taken te plannen. Je begint dan te zoeken naar de juiste planbord, maar het probleem is dat er zoveel beschikbare opties zijn dat het moeilijk is om er een te vinden die past bij je levensomstandigheden. Je twijfelt of je de juiste keuze maakt of dat je iets mist. Je voelt je dan ook opgelucht, toen je erachter kwam dat dit probleem was opgelost. We hebben namelijk de top 10 planbord lijst samengesteld, gebaseerd op diepgaand marktonderzoek en feedback van consumenten. Neem de tijd om de top 10 planbord keuzes door te nemen en zoek naar een planbord dat het best past bij je levensomstandigheden.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke planborden door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste planborden

We hebben veel verschillende planborden uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste planborden met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete planbord is? Lees dan snel verder.

1. Nobo Performance Planbord/Whiteboard

De Nobo Performance Planbord/Whiteboard Jaarplanner aan de Muur is het perfecte middel om uw jaarplanning in te richten. Met een afmeting van 72 x 5 x 103 cm is dit het ideale formaat voor uw kantoor of thuis werkplek. Het magnetische, droog uitwisbare oppervlak maakt het eenvoudig om projecten op korte of lange termijn bij te werken. Dankzij de handige accessoires zoals een magnetische planningsset is het mogelijk om de jaarplanner snel en eenvoudig aan te passen. Bovendien is het mogelijk om notities, afbeeldingen of een lijst met taken op dit oppervlak te plaatsen. De Nobo Performance Planbord/Whiteboard Jaarplanner aan de Muur is dus het perfecte hulpmiddel om uw jaarplanning goed te organiseren en bij te houden. Het droog uitwisbare oppervlak maakt het eenvoudig om snel aanpassingen te maken en de accessoires maken het mogelijk om de jaarplanner aan te passen aan uw project. Bovendien is het ook mogelijk om notities, afbeeldingen of een lijst met taken op dit oppervlak te plaatsen. Kortom: met de Nobo Performance Planbord/Whiteboard Jaarplanner aan de Muur heeft u het perfecte hulpmiddel om uw jaarplanning goed te organiseren.

2. VERANDERKWARTET

Het Veranderkwartet® is een interactief spel dat door teams wordt gebruikt om de kansen en risico's van veranderingen in kaart te brengen. Bij het spelen van Veranderkwartet® zijn deelnemers in staat om de 7 V's van verandering te identificeren, te analyseren en te scoren. Bovendien krijgen deelnemers een duidelijk overzicht van de kenmerken van veranderingen en krijgen ze inzicht in wat voorspoedig veranderen betekent. Het Veranderkwartet® is een uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk instrument. Deze methodiek is ontwikkeld om teams te helpen veranderingen op een effectieve en doeltreffende manier te sturen. Het Veranderkwartet® bevat als basis een verzameling kaarten die teams kunnen gebruiken om de 7 V's van verandering te onderzoeken. Daarnaast bestaat het Veranderkwartet® uit een reeks aan praktische tips en technieken waarmee teams veranderingen kunnen beheersen. Het Veranderkwartet® is een must voor teams die hun verandervalkuilen willen inventariseren en oplossen.

3. Nobo Magnetische Combibord

Deze elegante Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm is een ideaal hulpmiddel voor het organiseren van taken, afspraken en projecten. Het heeft een slim en stijlvol design, waardoor het een opvallende aanvulling is op elke werkplek, klaslokaal of thuis. De combinatie van een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met kalenderrooster en daaronder een notitiebord van kurk zorgt ervoor dat alle informatie overzichtelijk is. De zwart met zilveren lijst geeft deze combibord een extra luxe uitstraling. Met de bijgeleverde foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten kun je eenvoudig je boodschappen, taken en korte notities plaatsen. Met een formaat van 585 mm x 430 mm is dit bord gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken. Dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm is een handige oplossing voor het organiseren van je dagelijkse taken. Het is een stijlvolle en multifunctionele toevoeging aan elke werkplek, klaslokaal of thuis.

Top 10 beste planborden

We hebben een volledige top 10 beste planborden samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere planborden.

4. Brute Strength Magnetisch Weekplanner/whiteboard
5. Magnetisch whiteboard/weekplanner
6. Lumbit Magnetische Maandplanner/Weekplanner
7. Brute Strength Magnetisch Weekplanner/whiteboard
8. Navaris weekplanner Prikbord/whiteboard
9. Brute Strength Magnetische pictogrammen
10. Weekplanner

4. Brute Strength Magnetisch Weekplanner/whiteboard

Deze weekplanner is een perfecte manier om je gezin, familie en belangrijke projecten te organiseren. De krachtige magneten zorgen ervoor dat de planner vastzit, zodat je zelfs als je er tegenaan leunt geen last van het bewegen hebt. De planner is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij goed bestand is tegen krassen en schade. Deze weekplanner is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor hij in elk interieur past. Met de 8 bijgeleverde A3-planken heb je meer dan genoeg ruimte om alle plannen te noteren. Ideaal om te gebruiken als familieplanner, gezinsplanner of To Do-planner. Deze magnetische weekplanner is een handige manier om je afspraken, taken en doelen te plannen. Je kunt de planner eenvoudig bevestigen op een koelkast of ander metaal object en kan zelfs tegen een stootje. De 8 A3-planken bieden voldoende ruimte voor al je plannen en de verschillende kleuren en maten passen in elk interieur. Kortom, de perfecte oplossing voor het organiseren van je gezin, familie en belangrijke projecten.

5. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Het memobord biedt u de mogelijkheid om uw dag, week en maand efficiënt te plannen. U kunt notities, afspraken, taken en herinneringen aan tekeningen toevoegen dankzij de stift en magneetjes. U kunt de notities direct verwijderen door de stift met de wisser te gebruiken. De 8 verschillende magneten, waarvan 4 naamstickers, geven u een extra dimensie aan het memobord. De bevestigingsmateriaal maakt het mogelijk om het memobord te monteren aan de muur. Het memobord is gemaakt van staal en kunststof met een mdf rand. Dit maakt het memobord zeer duurzaam en stevig. U kunt het memobord gemakkelijk schoonmaken met een doek. Het memobord is ca. 40 x 28 x 1 cm groot. Het memobord biedt u de mogelijkheid om uw dagelijkse planning efficiënt te beheren. U kunt gemakkelijk uw afspraken, taken en herinneringen plannen en noteren. De 8 verschillende magneten, waaronder 4 naamstickers, geven u de mogelijkheid om uw planning nog meer in detail te maken. U kunt de notities direct verwijderen door de wisser in combinatie met de bijgeleverde stift te gebruiken. Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u het memobord gemakkelijk aan de muur monteren. Dankzij de stevige constructie van staal en kunststof met een mdf rand is het memobord zeer duurzaam en stevig. U kunt het memobord gemakkelijk schoonmaken met een doek. Het memobord heeft een afmeting van ca. 40 x 28 x 1 cm. Het memobord is ideaal voor iedereen die.

6. Lumbit Magnetische Maandplanner/Weekplanner

Deze set planborden is ideaal voor gezinnen. De magnetische maandplanner biedt een overzichtelijk maandoverzicht, waar je geleide afspraken kunt maken. De weekplanner is een handige hulp om op te schrijven wat er de komende dagen moet gebeuren. De boodschappenlijst helpt je om de boodschappen die je moet halen, in één keer op te schrijven. En als je al je taken en doelen wilt bijhouden, dan is de notitiebord de perfecte oplossing! Deze Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is gemaakt met een sterk magnetisch materiaal, zodat het stevig aan je koelkast of andere metalen oppervlakken blijft hangen. Het is ook gemaakt met milieuvriendelijke materialen, waardoor het een duurzame keuze is voor je huishouden. Bovendien heeft het een minimalistisch ontwerp dat in elke keuken of thuiswerkplek past. Deze geavanceerde set planborden maakt het makkelijk om je dagelijkse taken, activiteiten en boodschappen bij te houden, waardoor je nooit meer iets belangrijks vergeet. Kies voor deze handige magnetische planborden van Lumbit en behoud altijd de controle!

7. Brute Strength Magnetisch Weekplanner/whiteboard

Deze weekplanner is een echte aanwinst voor elke gezin. Het is gemaakt van stevig karton, waardoor het stevig en sterk is. De magnetische achterzijde maakt het gemakkelijk op te hangen en het is bovendien waterdicht. Het heeft 12 A3-plannen waar je op kunt schrijven met een whiteboardmarker. De whiteboardmarkers die je hiervoor nodig hebt, zijn ook inbegrepen. Deze brute kracht magnetische weekplanner whiteboard is een geweldige manier om je gezin georganiseerd en op schema te houden. Je kunt deze planner op verschillende manieren gebruiken. Gebruik het om taken en verantwoordelijkheden te delen, om schoolwerk, huiswerk en sportactiviteiten bij te houden, of om een planning te maken voor de komende week. Met deze planner kun je eenvoudig op één plek alle gezinsactiviteiten bijhouden, zodat iedereen op de hoogte blijft. Deze brute kracht magnetische weekplanner whiteboard is een must voor elk gezin. Het is een uitstekend hulpmiddel voor het bijhouden van je dagelijkse activiteiten en het organiseren van je gezin. De planner is erg stevig en is gemakkelijk te bevestigen aan de muur, de koelkast of andere metalen oppervlakken. Met deze weekplanner kun je ervoor zorgen dat je gezin georganiseerd en op schema blijft, zodat je meer tijd hebt om te genieten van het gezinsleven!

8. Navaris weekplanner Prikbord/whiteboard

NAVARIS WEEKPLANNER: Navaris heeft een unieke weekplanner die alle mogelijkheden biedt. De combibord is een prikbord, whiteboard en krijtbord in één. Ideaal voor het ophangen van notitiebriefjes, kaartjes, foto's en het opschrijven van boodschappen. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Met deze planner heb je geen ingewikkelde opslagmogelijkheden meer nodig. Hij is 60 x 40 cm groot en ziet er stijlvol uit. Het bord is een echte blikvanger in de keuken, woonkamer of op kantoor. ACCESSOIRES: De combibord wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals krijt, een marker, punaises en magneetjes. Daarnaast kun je de inhoud van het whiteboard en krijtbord met een vochtige doek uitwissen, zodat je keer op keer nieuwe dingen kunt opschrijven. KORTOM: Wil je de planning van de week, je to-do lijst of je familieplanner op een praktische manier bijhouden? Of wil je leuke ansichtkaarten en foto's aan de wand hangen? De Navaris weekplanner is de perfecte oplossing! Bovendien is het ook nog eens een leuk cadeau om te geven.

9. Brute Strength Magnetische pictogrammen

Deze set van 50 magnetische pictogrammen bevat een verscheidenheid aan kleuren, vormen en pictogrammen. Het zorgt voor een visuele herinnering voor dagelijkse taken, activiteiten en gebeurtenissen. De pictogrammen zijn geschikt voor kinderen met autisme of andere ontwikkelingsproblemen, maar ook voor volwassenen die een planbord nodig hebben voor hun dagelijkse planning. De pictogrammen hebben een extra sterke magnetische ophanging, waardoor ze gemakkelijk en stevig kunnen worden bevestigd aan een planbord of een whiteboard. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn voorzien van een beschermende laag die de kleuren langer mooi houdt. Als je op zoek bent naar een manier om je dagelijkse taken te organiseren, dan is deze set met magnetische pictogrammen de perfecte uitkomst.

10. Weekplanner

Het Planbord voor Kinderen biedt een eenvoudig overzicht van de dagelijkse taken. De pictogrammen maken het voor kinderen eenvoudig om hun agenda te lezen. De agenda is ook perfect om als schoolagenda te gebruiken. De pictogrammen geven een visueel overzicht van de dagelijkse taken. Ze zijn in verschillende kleuren en bieden een zeer gedetailleerd overzicht van de taken die de dag te wachten staan. Het Weekplanner A4 formaat pakket kinderen Planbord voor Kinderen is een handig hulpmiddel voor gezinnen en scholen. Het komt met verschillende onderdelen zoals 220 pictogrammen, een dagplanner en een stevige kartonnen bord. De pictogrammen kunnen op het bord geplakt worden om een duidelijk overzicht te maken. Daarnaast biedt het kartonnen bord het voordeel dat het gemakkelijk te verplaatsen is. De dagplanner maakt het mogelijk om de start- en eindtijden van de dagelijkse taken vast te leggen.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk planborden voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste planborden geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over planborden

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun planborden beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste planborden

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw planbord kopen. 

Wij vinden Nobo Performance Planbord/Whiteboard de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 VERANDERKWARTET en nummer 3 Nobo Magnetische Combibord volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw planbord koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan planborden begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de planborden uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je planbord te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte planbord beschikbaar is.

Ons laatste woord over planborden

Na het doornemen van deze top 10 lijst met producten is er zeker voor iedereen wat wils. Of je nu op zoek bent naar functionaliteit of iets kleins en stijlvols, er is ongetwijfeld de juiste planbord voor jou bij. Laten we de keuze maken die het beste bij jou past. Neem de tijd om alle opties te overwegen en om te kijken wat het beste bij je eisen past. Zo wordt je planbord een waardevol onderdeel van je dagelijkse leven. Vergeet niet te genieten van de functionaliteit, alle mogelijkheden en de mooie stijl.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van planborden. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste planborden maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.