Search
Close this search box.
  1. Accessoires
  2. valsgeld detector

Top 10 beste valsgeld detectors | Reviews valsgeld detectors

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Je geld tegen frauduleuze activiteiten beschermen is tegenwoordig meer nodig dan ooit. De evolutie van technologie zorgt voor meer mogelijkheden waar mensen misbruik van kunnen maken. Dit maakt het kiezen van de juiste valsgeld detector belangrijker dan ooit. Om je te helpen bij het navigeren in de wereld van valsgeld detectoren hebben we een top 10 lijst samengesteld gebaseerd op diepgaand marktonderzoek en feedback van consumenten. Neem de tijd om de lijst en de product detials door te nemen, om de perfecte valsgeld detector voor jouw behoeften te vinden.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke valsgeld detectors door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste valsgeld detectors

We hebben veel verschillende valsgeld detectors uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste valsgeld detectors met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete valsgeld detector is? Lees dan snel verder.

1. Safescan valsgelddetector 155S

De Safescan valsgelddetector 155S Automatisch is een handig en krachtig apparaat dat u helpt bij het detecteren van vals geld. Het toestel is uitgerust met zesvoudige bescherming, waardoor deze een 100% score op de test van de Europese Centrale Bank heeft. De kleine, compacte maat biedt een snelle en eenvoudige controle van drie valuta's: euro's, Britse ponden en Zwitserse francs. U kunt de bankbiljetten in een willekeurige richting invoeren, zodat u de echtheid ervan kunt controleren in minder dan een halve seconde. Dankzij de praktische optelfunctie kunt u de waarde en het aantal gecontroleerde bankbiljetten zien op het lcd-scherm. Bovendien klinkt er een alarm wanneer het toestel een verdacht biljet detecteert. De Safescan 155i is ook uitgerust met een USB-poort voor eenvoudige updates. Daarnaast is deze valsgelddetector licht van gewicht, met een gewicht van 520 gram en afmetingen van 159x128x83mm. Kortom, met de Safescan valsgelddetector 155S Automatisch kunt u betrouwbaar en efficiënt vals geld detecteren.

2. Safescan valsgelddetector 155S

NO DESCRIPTION

3. Nep geld detectie pen

Met deze nep geld detectie pen kunt u eenvoudig detecteren of het om echt of nep geld gaat. De pen bevat een speciale inkt die reageert met de speciale chemicaliën die zijn aanwezig in echt geld. Het is de perfecte oplossing om nep geogevens te herkennen. De pen is ook gemakkelijk te gebruiken, het enige wat u hoeft te doen is de pen over het papier heen te bewegen. Deze nep geld detectie pen is ook heel handig als u buiten de deur bent, bijvoorbeeld wanneer u in een winkel bent of op een markt. De pen is klein en licht, waardoor u hem makkelijk in uw zak of portemonnee kunt stoppen. De pen word geleverd met 5 stuks zodat u altijd een reserve heeft. De pen heeft een speciaal kleurloos design zodat hij makkelijk opvalt in uw tas.

Top 10 beste valsgeld detectors

We hebben een volledige top 10 beste valsgeld detectors samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere valsgeld detectors.

4. Valsgeld Detectiepen
5. Valsgeld detector Safescan
6. LOUZIR Vals geld detector
7. Vals Geld Pen
8. CM Europe D001 Euro vals geld detector
9. Vals geld detector
10. Valsgeld detector Safescan

4. Valsgeld Detectiepen

Met deze detectiepen kun je eenvoudig en snel de echtheid van jouw biljetten controleren. De pen is klein en stijlvol, gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je kunt hem gemakkelijk opbergen in je broekzak of portemonnee. De pen is ook voorzien van een kunststof clip waarmee je hem veilig kunt vervoeren. De Valsgeld Detectiepen Geld Tester Detector Detectie Pen Nepgeld Stift is een must-have voor iedereen die zeker wil zijn dat zijn bankbiljetten echt zijn. Je hebt geen speciale technische kennis nodig om de pen te gebruiken en je kunt er altijd op vertrouwen om je geld te checken. Met deze detectiepen kun je je geld en tijd besparen door in één oogopslag te zien of een biljet echt is.

5. Valsgeld detector Safescan

De Safescan 45 UV Valsgeld Detector is een krachtig en betrouwbaar apparaat voor het detecteren van valse bankbiljetten. Het apparaat beschikt over een dubbele UV-lamp met een vermogen van 6 Watt en is geschikt voor alle valuta's. Daarnaast is het ook geschikt voor het verifiëren van rijbewijzen, identiteitsbewijzen en creditcards. De afmetingen van het apparaat zijn 27 x 10.5 x 12.5 cm en het heeft een gewicht van 540 gram. Het apparaat werkt op een AC 220V-240V stroomvoorziening en heeft een 14 dagen tevredenheidsgarantie, evenals een 3 jaar garantie. Het is CE gecertificeerd. De Safescan 45 UV Valsgeld Detector maakt het gemakkelijk om valse bankbiljetten te detecteren. Het apparaat controleert de UV kenmerken van bankbiljetten en verifieert ook oude en nieuwe serie Eurobiljetten (ES-1/ES-2). Het apparaat is gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen het eenvoudig kan bedienen. Bovendien heeft het veel verschillende detectiefuncties en is het zeer nauwkeurig. De gebruiker kan ook de verlichting regelen om de kwaliteit van de bankbiljetten te verbeteren.

6. LOUZIR Vals geld detector

LOUZIR Vals geld detector met UV valsgelddetectie Urine detector -Vals geld tester -detectie- scanner-checker is een handig apparaat waarmee je bankbiljetten kunt controleren op UV-echtheidskenmerken, watermerken en beveilingsstips. Het is ook geschikt voor het zoeken naar sporen van urine op je vakantieadres. Dit compacte en draagbare ontwerp is gemakkelijk mee te nemen en direct te gebruiken. De detector heeft een handige, uitklapbare standaard waarmee hij altijd stabiel staat. Daarnaast heeft het een zaklamp-functie voor gebruik in het donker. Met de handige draagclip kun je de detector veilig en gemakkelijk vervoeren. De detector is geschikt voor alle soorten valuta, waardedocumenten en paspoorten. Hij werkt op 4*AA Batterijen (niet-inbegrepen) en heeft een afmeting van 16*5.4*2.3cm. LOUZIR Vals geld detector met UV valsgelddetectie Urine detector -Vals geld tester -detectie- scanner-checker is een handig stukje technologie. Ideaal voor het ontdekken van identiteitsfraude, het controleren van bankbiljetten en het zoeken naar sporen van urine. Het is een draagbaar apparaat met een handige, uitklapbare standaard en heeft een zaklamp-functie voor gebruik in het donker. Daarnaast heeft het een handige draagclip waarmee je het apparaat gemakkelijk kunt vervoeren. Het is geschikt voor alle soorten valuta, waardedocumenten en paspoorten. De detector werkt op 4*AA Batterijen (niet-inbegrepen) en heeft een afmeting van 16*5.4*2.3cm. Met deze detectie-scanner-checker kun je gemakkelijk de e.

7. Vals Geld Pen

De pen is met een speciale formule gevuld en detecteert ook de meest geavanceerde valuta-imitatie. Bovendien is de pen ook geschikt voor het detecteren van documenten. De speciale formule laat documenten zoals creditcards, identiteitsbewijzen en andere documenten zien die met een laserprinter zijn geprint. Deze 10X Vals Geld Pen van Italito is een must-have voor iedereen die veiligheid en echtheid wil waarborgen. De pen heeft een robuuste constructie, waardoor hij vele jaren meegaat. Bovendien heeft de pen ook een ergonomische vorm, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Het product wordt geleverd met een reservepatroon voor een lange levensduur. Deze valsgelddetectorpen van Italito is een handig hulpmiddel om vals geld te detecteren. Het compacte formaat en de robuuste constructie maken de pen geschikt voor vele toepassingen. Met de speciale formule detecteert de pen ook de meest geavanceerde valuta-imitatie. Bovendien is de pen ook geschikt voor het detecteren van documenten die met een laserprinter zijn geprint. Laat u niet bedriegen en zorg ervoor dat u met echte bankbiljetten werkt met deze 10X Vals Geld Pen van Italito.

8. CM Europe D001 Euro vals geld detector

Dit apparaat heeft een speciale technologie die de biljetten controleert op verschillende eigenschappen zoals de watermerken, de druk, de kleuren en het metaalstripje. Daarnaast heeft het een grote LED-scherm waarop je direct kunt zien of het biljet echt of vals is. Het scherm toont ook een melding als het biljet niet goed is afgedrukt of als de afmetingen niet kloppen. Deze CM Europe vals geld detector is ook erg licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Ook heeft het een ingebouwd alarmsysteem waarmee je kunt zien als er fouten zijn gemaakt bij het detecteren van het geld. Dit alarmsysteem is ook aanpasbaar aan de situatie. De D001 van CM Europe heeft ook een geïntegreerde printer waarmee je een rapport kunt afdrukken als je de resultaten van de controle wilt opslaan. Het is een uiterst betrouwbare en handige oplossing voor het detecteren van vals geld.

9. Vals geld detector

Deze Vals geld detector is gemakkelijk te gebruiken. Het is voorzien van een UV licht dat op echt geld geactiveerd wordt, waardoor je kunt zien of het geld echt is. Daarnaast heeft het een LED lampje die je helpt om watermerken te controleren. Deze Vals geld detector is klein en compact, en past gemakkelijk in je zak. Het is ook zeer geschikt voor gebruik bij banken, winkels, hotels, restaurants en andere zakelijke omgevingen. De detectie van vals geld is een simpel proces, je hoeft alleen maar de testknop in te drukken en het apparaat doet de rest. Het apparaat werkt op 4x1.5 V batterijen (niet inbegrepen). Deze Vals geld detector is een handige tool om je te beschermen tegen vals geld. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft twee verschillende functies. Het is klein en compact, dus het past gemakkelijk in een zak of portemonnee. Met dit apparaat ben je in staat om snel en eenvoudig echt geld te onderscheiden van vals geld. Vermijd oplichting en voorkom dat je het slachtoffer wordt van bedrog dankzij deze Vals geld detector.

10. Valsgeld detector Safescan

De Safescan 40 UW is een krachtige valse geld detector die geschikt is voor alle valuta's. Het heeft een 7W UV lamp waarmee je snel en gemakkelijk de UV kenmerken van bankbiljetten kunt controleren. Deze detector verifieert ook credit cards, paspoorten en andere ID bewijzen. Het is ultra compact wat het dus gemakkelijk maakt om mee te nemen. De afmetingen zijn 19 x 8.1 x 8.1 cm en het gewicht is 305 gr. Deze detector wordt geleverd met een stroomvoorziening van AC 220V-240V en een 14 dagen tevredenheidsgarantie. Daarnaast heb je ook nog 3 jaar garantie en is het geleverd met een CE certificaat. Deze detector is dus een betrouwbare en krachtige oplossing voor het detecteren van valse bankbiljetten. Je hebt er dus helemaal geen omkijken meer naar. De Safescan 40 UW is een ideale oplossing voor iedereen die een betrouwbare valse geld detector zoekt. Met zijn krachtige 7W UV lamp, zijn vermogen om alle valuta's te controleren en zijn ultra compacte ontwerp is deze detector de perfecte keuze voor het controleren van bankbiljetten, credit cards, paspoorten en andere ID bewijzen. Daarnaast heb je ook nog eens een 14 dagen tevredenheidsgarantie, 3 jaar garantie en CE certificering voor extra veiligheid.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk valsgeld detectors voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste valsgeld detectors geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over valsgeld detectors

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun valsgeld detectors beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste valsgeld detectors

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw valsgeld detector kopen. 

Wij vinden Safescan valsgelddetector 155S de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Safescan valsgelddetector 155S en nummer 3 Nep geld detectie pen volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw valsgeld detector koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan valsgeld detectors begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de valsgeld detectors uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je valsgeld detector te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte valsgeld detector beschikbaar is.

Ons laatste woord over valsgeld detectors

Het kiezen van een apparaat dat je kan helpen om valse munten en bankbiljetten op te sporen, kan een grote taak lijken, maar als je stappen volgt zoals we hierboven hebben beschreven, dan kun je gerust zijn dat je de juiste valsgeld detector kiest. We hopen dat onze Top 10 lijst je helpt om het beste product te vinden dat bij je past. Laten we eerlijk zijn, wie wil er niet de beste valsgeld detector op de markt? Iemand die op zoek is naar een valsgeld detector wil natuurlijk de beste op de markt. Daarom waarderen we de top 10 lijst die je hebt gezien. Als je deze lijst bekijkt, kun je ervan uit gaan dat je een eerlijk advies hebt gekregen over welke valsgeld detector je het beste kunt kiezen. We raden je ook aan om de tijd te nemen om de verschillende eigenschappen en prijzen in de gaten te houden. Dit is belangrijk als je de beste valsgeld detector wil kopen die bij je past. Je kunt er dus gerust vanuit gaan dat we je hebben geholpen om een goede keuze te maken bij het kopen van een valsgeld detector. Je hoeft alleen maar de top 10 lijst te volgen en wat onderzoek te doen naar de verschillende eigenschappen en prijzen. Je kunt er zeker van zijn dat je met de juiste valsgeld detector naar huis zult gaan.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van valsgeld detectors. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste valsgeld detectors maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.