Search
Close this search box.
  1. Elektronica
  2. teken tablet

Top 10 beste teken tablets | Reviews teken tablets

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Kunstenaars zijn steeds op zoek naar de perfecte manier om hun kunstwerken te realiseren. Tegenwoordig hebben deze kunstenaars de mogelijkheid om de modernste technologieën in hun werk te gebruiken. Een teken tablet is hierbij een onmisbaar gereedschap. Het biedt niet alleen een intuïtieve manier om te tekenen en schilderen, maar is bovendien een aanwinst voor elke kunstenaar die iets meer wil bereiken dan wat een pen en papier bieden. Dit is de reden waarom we de 10 beste teken tablet hebben geselecteerd die je bij een webshop kunt aanschaffen. De kwaliteit van deze teken tablet is grondig getest en wij hebben geconstateerd dat deze tablets de meeste beoordelingen hebben gekregen van gelukkige gebruikers. Nu staan we voor de taak om jou de 10 beste teken tablet te presenteren en jou te helpen bij het uitkiezen van de perfecte tablet. Zodat jij je creativiteit volledig kunt uiten en de mogelijkheid hebt om mooie kunstwerken te maken met je teken tablet.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke teken tablets door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste teken tablets

We hebben veel verschillende teken tablets uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste teken tablets met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete teken tablet is? Lees dan snel verder.

1. LCD Tekentablet

Deze LCD tekentablet heeft een 12 inch display en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het is leuk om te tekenen, schrijven en te spelen. Uw kinderen zullen zeker veel plezier hebben met het spelen met dit product. Het kan ingezet worden als tekenbord, eWriter en notitieblok. De tablet maakt gebruik van een geavanceerde technologie die de tekeningen van uw kinderen opslaat op het LCD scherm. Het biedt een goede ervaring, waardoor uw kinderen het gevoel hebben dat ze echt tekenen op papier. Het is ook voorzien van een slimme stift die kan worden gebruikt om te tekenen, schrijven en spelen. De stift is gemakkelijk te gebruiken en heeft geen batterijen nodig. De tablet heeft een kleurrijk ontwerp met Sinterklaas afbeeldingen. Deze maken het product extra leuk voor kinderen met een speciale Sinterklaas feest. Er is ook een speciale afbeelding die bestaat uit een stapel cadeaus, waardoor het lijkt alsof uw kinderen de Sinterklaas cadeaus openen. De tablet is ook voorzien van een veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat het materiaal niet kan worden verwijderd zonder een toegangscode. Dit zorgt ervoor dat het product veilig is voor uw kinderen. De tablet is ook eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve knoppen aan de zijkant. Uw kinderen kunnen deze tablet gemakkelijk bedienen, waardoor ze ve.

2. Tekenbord kinderen Kiraal

Kiraal is een 8.5 inch LCD-tekenbord dat speciaal is ontworpen voor peuters, kleuters en kinderen. Het heeft een portabel ontwerp met een geheugenslot dat het opslaat naar de vorige tekeningen. Het heeft een helder en duidelijk LCD-scherm en 8 verschillende kleuren om mee te tekenen. Het tekenbord heeft een goede stevigheid om het tegen kinderen te verdedigen. Het heeft een gemakkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijke bediening, het is ook eenvoudig te schoon te maken. Kiraal is een perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Het is een interactief en educatief speelgoed voor kinderen, dat creativiteit en sociale vaardigheden ontwikkelt. Het kan worden gebruikt als onderwijs- en ontwerptool, wat een leuke en leerzame manier is om kinderen te helpen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Het heeft een kleurrijke achtergrond en er zijn verschillende speelmodi om uit te kiezen. Kinderen kunnen ook hun tekeningen delen met andere gebruikers door de ingebouwde wifi-functie.

3. Wacom One Small Tekentablet

De Wacom One Small tekentablet is ontworpen met een voelbare structuur waardoor je meer controle krijgt over je bewerkingen. Met de pen kun je zoeken, klikken, schrijven, tekenen en selecteren. Je krijgt 8192 drukniveaus waardoor je heel nauwkeurig kunt werken. De tekentablet is ook voorzien van een USB-aansluiting waarmee je de tablet kunt verbinden met je computer. Hierdoor kun je meteen beginnen met het bewerken van je foto's, het schrijven en tekenen van je ideeën en meer. Met de Wacom One Small tekentablet kun je ook koppelen met een aantal apps zoals Clip Studio Paint, Inkspace en Corel Paint. Dit geeft je nog meer mogelijkheden voor creatieve ontwerpen. De Wacom One Small tekentablet is een ideale keuze voor beginners die hun creativiteit willen uiten.

Top 10 beste teken tablets

We hebben een volledige top 10 beste teken tablets samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere teken tablets.

4. LCD Tekentablet Kinderen
5. Wacom Intuos Tekentablet
6. Wacom Intuos Pro Medium Tekentablet
7. Kinderen Kiraal Tekentablet
8. Grafische tablet voor tekenen
9. LCD Tekentablet Kinderen
10. Wacom Cintiq 16 Tekentablet

4. LCD Tekentablet Kinderen

Deze tekentablet is het perfecte speelgoed voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het heeft een 10 inch LCD-kleurenscherm dat je kind helpt bij het tekenen, schrijven, schilderen, tekenen, kleuren en meer. Deze tekentablet heeft een verstelbaar tilt-hoek van 0 tot 30 graden, zodat je kind het scherm gemakkelijker kan bekijken. De tablet wordt geleverd met een beschermhoes en een extra pen, zodat je kind zijn creativiteit kan laten gaan zonder zich zorgen te maken over het scherm. De tekentablet heeft een kleurrijk, modern design en is gemaakt van stevig materiaal, waardoor het perfect is voor kinderen. Het is ook voorzien van een stevige bodemplaat die voorkomt dat het scherm wordt beschadigd. De tablet is gecertificeerd volgens de Europese producteisen voor speelgoed, waardoor je kind veilig kan spelen en leren. De tablet wordt ook geleverd met een gebruiksvriendelijke handleiding waarmee je kind meteen aan de slag kan. Deze Must-Have for Kids Tekentablet is een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het is het perfecte alternatief voor papieren tekenen en schilderen en het is gegarandeerd dat je kind er urenlang plezier aan zal beleven. Als u op zoek bent naar een uniek speelgoed voor uw kind, dan is deze tekentablet een must-have. Kom in actie en koop vandaag nog de Must-Have.

5. Wacom Intuos Tekentablet

De Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet is het perfecte hulpmiddel om je creativiteit tot leven te laten komen. Je kunt al je ideeën vormgeven met de intuïtieve bedieningselementen van de pen en de drukgevoelige schuifregelaar. Met de 8 drukgevoelige express keys kun je snel je gereedschap en functies selecteren. De 152 x 95 mm grote bedieningszone maakt het tekenen en schilderen comfortabel en de aanpasbare pen voelt aan als een echte pen. Ook heb je de keuze uit vier mooie kleuren: Zwart, Blauw, Roze en Pistache. Met de Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet kun je onder andere tekenen, schilderen, editen en ontwerpen. Je kunt direct aan de slag met de meegeleverde software, waarmee je je creativiteit vorm kunt geven en je eigen kunstwerken kunt maken. De Bluetooth-verbinding maakt het mogelijk om draadloos en eenvoudig met je tekentablet te werken. Met de stroomvoorziening via USB hoef je je zorgen te maken over het opladen van je pen of tablet. De Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet is de perfecte oplossing voor de beginnende kunstenaar of voor de professionele illustrator. Met het slimme ontwerp, de intuïtieve bediening en de vele mogelijkheden kun je je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu kiest voor de mooie kleur Pistache of een andere kleur, met deze tekentablet kies je voor kwaliteit.

6. Wacom Intuos Pro Medium Tekentablet

Met de Wacom Intuos Pro Medium kun je je creativiteit de vrije loop laten. Geniet van de veelzijdigheid van de Wacom Pro Pen 2. De pen heeft 8192 drukniveaus en tilt het tekenen naar een hoger niveau. De pen is dusdanig ontwikkeld dat je er comfortabel mee kunt werken. Je hebt daarnaast ook nog de instelbare knoppen waarmee je nog efficiënter kunt werken. De Wacom Intuos Pro Medium is slechts 8 mm dik en daardoor ook lichter dan zijn voorgangers. Toch is de tekentablet stevig dankzij de aluminium en glasvezel die in de behuizing zijn verwerkt. Profiteer van de combinatie van stevigheid en lichtheid en geef je creativiteit vrij spel.

7. Kinderen Kiraal Tekentablet

Kiraal is een uniek LCD-tekenbord dat ontworpen is voor kinderen van alle leeftijden. Het is een draagbaar elektronisch tekenbord met een geheugenslot, zodat kinderen hun creatieve ontwerpen gemakkelijk kunnen opslaan. Het is ook een perfect cadeau voor kinderen, omdat het hen helpt hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Kiraal heeft een 8,5 inch LCD-scherm met heldere kleuren, waardoor kinderen hun tekeningen en schilderijen gemakkelijk kunnen zien. Het heeft ook verschillende kunstenaarsgereedschappen, waaronder verschillende kleurpotloden, markers, penseelstijlen en patronen. Daarnaast heeft Kiraal ook een vingerafdruksensor die de tekeningen van de kinderen beschermt en waarborgt dat hun creaties bewaard blijven. Kiraal is de perfecte manier om kinderen te helpen hun artistieke talenten te ontwikkelen. Het is licht van gewicht, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een uitstekende manier is om de creatieve geest van kinderen te stimuleren.

8. Grafische tablet voor tekenen

Deze Grafische tablet voor tekenen is een geweldige manier om uw kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen. Het 8,5 inch LCD-scherm voelt zacht aan als een stuk papier en maakt het tekenen van tekeningen en schrijven van verhalen leuker. Het heeft acht knoppen aan de rechterkant waarmee kinderen gemakkelijk tekeningen kunnen wissen, opslaan, wijzigen, vergroten en verkleinen. Het tablet is draadloos, waardoor het makkelijk mee te nemen is waar uw kinderen ook heen gaan. De Grafische tablet voor tekenen is een zeer interessant en educatief speelgoed. Het is een ideale manier om kinderen te helpen hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. Het LCD-scherm is aanraakgevoelig, waardoor kinderen kunnen tekenen en schrijven met hun vingertoppen. Het tablet heeft ook een lcd-scherm waarmee kinderen hun schetsen kunnen bekijken. Het tablet heeft een ingebouwde speaker, waardoor kinderen meteen de muziek kunnen horen die ze gemaakt hebben. Door het draadloze ontwerp is het gemakkelijk te dragen en overal te gebruiken.

9. LCD Tekentablet Kinderen

De LCD Tekentablet Kinderen "Roze" is een bijzonder educatief speelgoed voor meisjes tussen de 3 en 5 jaar. Het heeft een 8.5 inch kleurenscherm, waarmee kinderen gezellig kunnen tekenen, schilderen en knutselen. Het scherm is uitgerust met een drukgevoelig systeem, zodat kinderen met hun vingers of met een stift kunnen tekenen. Er zijn verschillende soorten tekenonderwerpen beschikbaar, waaronder dieren, bloemen, vliegtuigen, auto's en huizen. Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten met kleurrijke krijtjes en vele andere accessoires. Er zijn ook 20 educatieve spelletjes, waaronder puzzels, letters en getallen, waarmee kinderen hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Als kers op de taart is er ook een "leer mode", waarin kinderen leren hoe ze hun tekeningen moeten afmaken.

10. Wacom Cintiq 16 Tekentablet

Door de 8192 drukniveaus en 60° tilt detectie van de Pro Pen 2, kun je precies werken zoals je het wilt. Je kunt hierbij denken aan het maken van lijnen met verschillende diktes of het aanbrengen van schaduw of kleur gradaties. Door de multi-touch functie van de tekentablet, kan je ook zoomen, draaien, schalen en navigeren met slechts één aanraking. Je krijgt hiermee de vrijheid om te werken zoals je dat wenst. De Wacom Cintiq 16 heeft een stevig aluminium frame wat zorgt voor een perfecte weergave van kleuren en contrasten. Dankzij de stevige standaard, waar je de tekentablet op kunt vastmaken, heb je een comfortabele en ergonomische werksituatie. De standaard maakt het ook mogelijk om de tekentablet in verschillende hoeken te plaatsen, zodat je altijd in comfortabele houding kan werken. De Wacom Cintiq 16 is een perfecte tekentablet voor alle kunstenaars die hun creativiteit naar een hoger niveau willen brengen. Met de levendige kleuren, de HD helderheid en de ergonomische standaard, beleef je een waar kunstenaar genot.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk teken tablets voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste teken tablets geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over teken tablets

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun teken tablets beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste teken tablets

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw teken tablet kopen. 

Wij vinden LCD Tekentablet de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Tekenbord kinderen Kiraal en nummer 3 Wacom One Small Tekentablet volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw teken tablet koopt

Met een heel divers en groot aanbod teken tablets om uit te kiezen begrijpen we dat het lastig is om te kiezen. Ons advies zou zijn om één van e teken tablets uit de top 3 aan te schaffen, maar anders zeker uit de top 10. Wil je toch liever zelf nog vergelijken dan zijn er verschillende zaken om goed op te letten.

Zorg dat je jouw teken tablet koopt bij een goede fabricant, lees je in over het bedrijf, krijgen ze goede reviews? Natuurlijk is ook het advies om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden. Zo is er in elke prijscategorie wel een teken tablet te koop.

Ons laatste woord over teken tablets

De kracht van een teken tablet kan niet genoeg benadrukt worden. Ze zullen zeker een verschil maken in jouw creatieve workflow. Het is altijd belangrijk om het product te kiezen dat het best bij jouw behoeften past. Wij hopen dat je de perfecte tablet uit deze lijst hebt gevonden, waardoor jouw creativiteit volledige vrijheid krijgt. Ook al is het kiezen van de juiste tablet niet zo eenvoudig als het lijkt, wij hopen dat wij jouw met de selectie hebben geholpen. Als je er nog steeds niet uitkomt, raden wij aan om de technische informatie van elk product die wij vermelden goed te bekijken. Ook kun je onze service lijn contacteren als je hulp nodig hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en kies de tablet die het best past bij jouw behoeften.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van teken tablets. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste teken tablets maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.