Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Accessoires
  2. papierversnipperaar

Top 10 beste papierversnipperaars | Reviews papierversnipperaars

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Een papierversnipperaar is een handig hulpmiddel voor elke thuiskantoor of kleine business. Het is belangrijk dat je het juiste apparaat kiest, omdat een slechte keuze je onnodig tijd en geld kan kosten. Maar hoe kies je het juiste apparaat? Om te helpen bij het vinden van het perfecte papierversnipperaar, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 papierversnipperaars. Hierin hebben we de voor- en nadelen van elk apparaat besproken, om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Lees dus snel verder en kies je favoriete!

In onderstaande lijst vertellen we jou welke papierversnipperaars door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste papierversnipperaars

We hebben veel verschillende papierversnipperaars uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste papierversnipperaars met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete papierversnipperaar is? Lees dan snel verder.

1. Leitz IQ Autofeed Stille Papierversnipperaar

De Leitz IQ Autofeed 150 Stille Papierversnipperaar P-5 Micro is een stil, volautomatisch apparaat dat speciaal is ontworpen voor thuis- en thuiswerkers. Dankzij de unieke 'clean emptying' functie zal de papierversnipperaar zelfstandig werken. U hoeft alleen uw stapel papier (inclusief paperclips en nietjes) in te voeren, de deksel te sluiten en uw dag verder te gaan. Met deze papierversnipperaar kunt u eenvoudig tot 150 A4-vellen versnipperen in DIN P5 (2 x 15 mm) micro-snippers. Door de anti-vastloop technologie en de lange doorlopende werkduur van 30 minuten garandeert de papierversnipperaar hoge beveiliging en uitstekende prestaties. Bovendien wordt de papiervernietiging ondersteund door de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De papierversnipperaar is eenvoudig te bedienen met behulp van de aanraakscherm. De ruime opvangbak met een inhoud van 44 liter voorkomt dat u vaak de opvangbak moet legen. De Leitz IQ Autofeed 150 Stille Papierversnipperaar P-5 Micro is een uitstekende keuze voor een thuis- of thuiswerkomgeving. Het apparaat is stil, efficiënt, met een lange doorlopende werkduur en biedt hoge beveiliging. Bovendien garandeert de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dat uw documenten veilig worden vernietigd. Door de 'clean emptying' functie en het aanraakscherm is de papierversnipperaar eenvoudig te bedienen. De ruime opvangbak met een inhoud van 44 liter voorkomt dat u vaak de opvangbak moet legen. Deze papierversnipperaar biedt u de uitkomsten die u zoekt, zonder dat u veel moeite hoeft te doen.

2. alpina Papierversnipperaar

De papierversnipperaar is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Het kan documenten met een breedte van maximaal 220 mm vernietigen. Het apparaat snijdt de papieren in stroken met een breedte van 4,8 mm. De papierstroken worden in een opvangbak verzameld, waar je ze makkelijk uit kunt halen. De papierversnipperaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een oververhittingsbescherming. Het heeft een stille werking met een 230V vermogen van 190W. Je kunt de papierversnipperaar op een veilige manier ook voor lange tijd gebruiken. Het is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het vernietigen van gevoelige documenten en creditcards.

3. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

Gebruiksvriendelijk en veilig, de Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar is een perfecte aanvulling voor thuis. De machine is gemakkelijk te bedienen met de veiligheidsvergrendeling, de geïntegreerde papiervergrendeling en de grote invoeropening. Bovendien heeft de papierversnipperaar een speciale functie, waarmee je bijvoorbeeld creditcards kunt vernietigen. De uitstoot van de papierversnipperaar is ook gecertificeerd door de TÜV-fabrikant, waardoor je er zeker van kunt zijn dat deze gebruikt kan worden in een veilige omgeving. De Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar is een krachtige papierversnipperaar die uw kostbare documenten en gegevens beschermt. De machine kan gemakkelijk veel documenten tegelijk vernietigen, wat een tijdwinst oplevert. De papierversnipperaar heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij is gemakkelijk te bedienen en heeft een lange levensduur, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Met een geïntegreerde papiervergrendeling en een opvangbak van 15L (100 A4 vellen), kunt u ervan uitgaan dat uw documenten veilig zijn. De papierversnipperaar is ook voorzien van een speciale functie waarmee je de beveiliging van je creditcards kunt verhogen.

Top 10 beste papierversnipperaars

We hebben een volledige top 10 beste papierversnipperaars samengesteld. Dus mocht je na deze top 3 nog geen keuze hebben kunnen maken, geen zorgen. Nu volgen de andere papierversnipperaars.

4. Brasq Papierversnipperaar
5. Fellowes papierversnipperaar
6. Nedis Papierversnipperaar
7. Brasq Papierversnipperaar
8. Nedis Papierversnipperaar
9. DESQ 20009 Papierversnipperaar
10. Papierversnipperaar olie

4. Brasq Papierversnipperaar

De PS200 papierversnipperaar is perfect voor thuisgebruik. Het apparaat maakt documenten met gevoelige informatie onleesbaar door ze in stroken van 7 mm te versnipperen, waardoor een P-1 veiligheidsniveau wordt gegarandeerd. Naast papier kunnen ook cd's, dvd's en creditcards probleemloos worden versnipperd. Met een capaciteit van 7 vellen A4 papier en een opvangbak van 13 liter hoeft het versnipperen niet regelmatig onderbroken te worden om de bak te legen. Daarnaast is het apparaat voorzien van een reverse/terugdraaifunctie en een continuwerking van 2 minuten (1 uur afkoelen), het geluidsniveau bedraagt 74 dB. De PS200 heeft een afmeting van 29,5 x 18,2 x 33,9 cm (l x b x h) en een gewicht van 2,2 kg. De kleur is zwart/zilver. De PS200 papierversnipperaar is een handig apparaat voor thuisgebruik. Versnippering in stroken van 7 mm maakt documenten met gevoelige informatie onleesbaar. Met een capaciteit van 7 vellen A4 papier en een opvangbak van 13 liter hoeft het versnipperen niet regelmatig onderbroken te worden. Naast papier kunnen ook cd's, dvd's en creditcards probleemloos worden versnipperd. Daarnaast is het apparaat voorzien van een reverse/terugdraaifunctie en een continuwerking van 2 minuten (1 uur afkoelen), het geluidsniveau bedraagt 74 dB. De PS200 heeft een afmeting van 29,5 x 18,2 x 33,9 cm (l x b x h) en een gewicht van 2,2 kg. De kleur is zwart/zilver. Met de PS200 papierversnipperaar bent u er zeker van dat alle privé informatie die u weggooit nooit achterhaald kan worden. Een gebruiksvriendelijk apparaat voor thuisgebruik waarmee uw informatie veilig blijft.

5. Fellowes papierversnipperaar

Met de Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 6 vel kunt u gemakkelijk 6 vel tegelijk versnipperen. U kunt kiezen uit twee versnipperingstanden: P-4 (4 mm) of P-3 (3,8 mm). Hiermee kunt u uw documenten versnipperen tot kleine stukjes die veilig en vertrouwelijk zijn. Daarnaast is het apparaat voorzien van een handige bak van 16 liter waar al uw versnipperde papieren in opgevangen worden. De Fellowes papierversnipperaar 6C is daarnaast ook nog eens ontzettend eenvoudig te bedienen. U kunt de papiervernietiger met één druk op de knop inschakelen. De papiervernietiger is ook nog eens extra stil, zodat u met rust uw papieren kunt versnipperen. Daarnaast biedt de papiervernietiger ook nog eens extra veiligheid, zo kunt u de papiervernietiger met een slot voorzien van een extra beveiliging. De Fellowes papierversnipperaar 6C is dus de perfecte oplossing voor het versnipperen van uw documenten in een handomdraai!

6. Nedis Papierversnipperaar

Met de Nedis Papierversnipperaar kun je 6 A4-pagina's tegelijk versnipperen. Het gebruikte mes is gemaakt van hoogwaardig metaal en is daarom erg duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het apparaat heeft ook een gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel en is in staat om papier te versnipperen met een DIN-veiligheidsniveau 1. Met een inhoud van 10 liter, is de papierversnipperaar niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor kleine kantoren. Het apparaat is voorzien van een modern design en is daarom ook decoratief om te zien. Bovendien is de machine uitgerust met een motor van 190 watt, waardoor hij veel energie bespaart.

7. Brasq Papierversnipperaar

Met de Brasq Papierversnipperaar PS100 P-2 norm 6 vel stroken 6 mm voor thuisgebruik kun je moeiteloos alle belangrijke documenten versnipperen in stroken van 6 mm. Hiermee is het voor onbevoegden moeilijk om informatie achter te halen. De papiervernietiger heeft een doorvoercapaciteit van 6 vellen A4 papier per keer en de opvangbak heeft een inhoud van 7 liter. Wanneer je veel papier in één keer wilt versnipperen, is het ook mogelijk om de vernietiger boven een grotere bak te plaatsen met de handige uitschuifbare houder. De papiervernietiger beschikt verder over een handige reverse-modus, waardoor vastgelopen papier gemakkelijk teruggedraaid en vernietigd kan worden. Daarnaast heeft de vernietiger ook een continuwerking van 2 minuten en een veiligheidsniveau van P-2. De afmetingen van de vernietiger zijn 31,8 x 13,5 x 27 cm (l x b x h) en het gewicht is 1,2 kg. De vernietiger is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met deze papiervernietiger kun je makkelijk en veilig thuis alle documenten vernietigen en is het voor onbevoegden moeilijk om informatie achter te halen. Met een doorvoercapaciteit van 6 vellen A4 papier per keer is de vernietiger erg gebruiksvriendelijk en heeft de opvangbak een inhoud van 7 liter. Daarnaast is de papiervernietiger voorzien van een reverse-modus om vastgelopen papier gemakkelijk terug te draaien en te vernietigen. Bovendien heeft de vernietiger een veiligheidsniveau van P-2 en een gewicht van 1,2 kg. Met deze papiervernietiger kun je thuis veilig documenten versnipperen.

8. Nedis Papierversnipperaar

De Nedis Papierversnipperaar is ontworpen om uw kantoororganisatie een stuk eenvoudiger te maken. Met deze papierversnipperaar kunt u eenvoudig tot 6 A4-pagina's tegelijkertijd versnipperen en het resultaat wordt opgevangen in een afneembare 10 liter opvangbak. Met de veiligheidsnorm DIN2 kunt u er zeker van zijn dat alle documenten veilig worden versnipperd. Daarnaast vergt deze papierversnipperaar maar liefst 190 W aan energie, waardoor hij ook nog eens energiezuinig is. De Nedis Papierversnipperaar beschikt over een geïntegreerde en efficiënte motor met een krachtig vermogen. Deze motor zorgt ervoor dat uw documenten en papieren worden versnipperd in kleine stukjes, waardoor deze niet meer leesbaar zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale bescherming van uw geheimen. Bovendien is de papierversnipperaar voorzien van een geluidsarme werking, waardoor u geen last heeft van hinderlijke geluiden tijdens het versnipperen. Met deze papierversnipperaar haalt u een betrouwbare en efficiënte oplossing in huis.

9. DESQ 20009 Papierversnipperaar

De DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel 4 x 38 mm P4 11 liter Mat zwarte afwerking Ook creditcards Snipper model AVG-Proof is een uitstekend product voor het thuiskantoor. Deze papiervernietiger heeft een mat zwarte afwerking die er stijlvol uitziet in elke kamer. Het bovenste deel van de papiervernietiger is gemaakt van een stevig materiaal dat er echt professioneel uitziet. Het is ook ontworpen om een ​​hoge mate van veiligheid te bieden. De vernietiger is uitgerust met een 8-vels-snipper die 4 x 38 mm P4 11 liter kan versnipperen. De papiervernietiger is ook uitgerust met een speciale snipper die creditcards kan vernietigen en is AVG-proof. De DESQ® 20009 Papiervernietiger is eenvoudig te bedienen en heeft een capaciteit van 11 liter, waardoor u uw papier gemakkelijk kunt vernietigen. U kunt er zeker van zijn dat uw documenten veilig zijn met deze papiervernietiger. U kunt er zeker van zijn dat uw documenten met deze papierversnipperaar zorgvuldig worden vernietigd.

10. Papierversnipperaar olie

Onze Papierversnipperaar olie is speciaal ontwikkeld voor een efficiënte en veilige werking van de papiersnipperaar. Het is universeel toepasbaar en gemaakt van hoogwaardige materialen. De olie is speciaal samengesteld om de levensduur van de messen te verlengen en het papier gemakkelijk te versnipperen. De olie is waterdicht en vuilafstotend, waardoor het papier niet aan de messen blijft plakken. Het is ook zeer milieuvriendelijk, waardoor het een duurzame oplossing biedt. De speciale samenstelling van de olie zorgt ervoor dat het papier gemakkelijk versnipperd wordt, terwijl de messen optimaal verzorgd worden. De olie heeft geen schadelijke stoffen, waardoor het uiterst veilig is voor het milieu. De olie is eenvoudig aan te brengen en biedt een lange levensduur. Ook is het gemakkelijk te verwijderen en bij te vullen. De 250ML bevat meer dan genoeg olie om je papiersnipperaar voor lange tijd te verzorgen. De olie is ook geschikt voor andere apparaten, zoals andere papiervernietigers of andere machines waar messen worden gebruikt. Kortom, de Papierversnipperaar olie is een uitstekende investering in de lange termijn.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk papierversnipperaars voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste papierversnipperaars geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over papierversnipperaars

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun papierversnipperaars beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste papierversnipperaars

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw papierversnipperaar kopen. 

Wij vinden Leitz IQ Autofeed Stille Papierversnipperaar de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 alpina Papierversnipperaar en nummer 3 Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw papierversnipperaar koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan papierversnipperaars begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de papierversnipperaars uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je papierversnipperaar te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte papierversnipperaar beschikbaar is.

Ons laatste woord over papierversnipperaars

We hopen dat wij je helpen bij het kiezen van een ideale papierversnipperaar voor je. Wij zijn er zeker van dat je bij het gebruik ervan veel plezier zal beleven. Je zou zelfs zover kunnen gaan dat je anderen aanmoedigt om ook één te kopen. Voor de beste veiligheid is het aan te raden een papierversnipperaar aan te schaffen. De top 10 lijst die wij je hebben gepresenteerd, geeft je veel opties om uit te kiezen. Er bestaan verschillende soorten versnipperaars, dus zoek naar degene die bij je past. Als je de kenmerken van de verschillende modellen bekijkt en de prijzen vergelijkt, zorg je ervoor dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Doe er je voordeel mee en geniet van je nieuwe papierversnipperaar.

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van papierversnipperaars. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste papierversnipperaars maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.