Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. School
  2. rekenmachine

Top 10 beste rekenmachines | Reviews rekenmachines

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Het kan soms erg moeilijk zijn om de juiste rekenmachine te vinden. Je wilt een goede kwaliteit en de juiste functies die bij jouw behoeften aansluiten. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste rekenmachines die momenteel beschikbaar zijn. Wij hebben gecontroleerd wat deze rekenmachines zo outstanding maakt en wat de gebruikerservaringen zijn. Dit zou je moeten helpen om de juiste keuze te maken. Ben je benieuwd naar deze lijst? Lees dan verder om de 10 beste rekenmachines te ontdekken.

In onderstaande lijst vertellen we jou welke rekenmachines door ons als beste zijn getest.

Top 3 beste rekenmachines

We hebben veel verschillende rekenmachines uitvoerig getest en daar is een lijst uitgekomen met onze favorieten. We beginnen met de top 3 beste rekenmachines met hierbij meer uitleg.

Ben je nieuwsgierig wat onze favoriete rekenmachine is? Lees dan snel verder.

1. ACROPAQ Rekenmachine

De ACROPAQ Rekenmachine met 12-cijferig scherm biedt je een professionele ervaring met een stijlvol design. De rekenmachine heeft een grote display met een helder zwart contrast dat de cijfers eenvoudig leesbaar maakt. Je kunt de rekenmachine op twee manieren gebruiken, met batterijen of met een stroomadapter. Het toetsenbord heeft grote, krachtige toetsen, die gemakkelijk te bedienen zijn. Het toetsenbord heeft ook verlichting, waardoor je de rekenmachine in het donker of in lage verlichting kan gebruiken. Bovendien is de rekenmachine voorzien van een stijlvol design van geborsteld aluminium. Het is een ideale rekenmachine voor iedereen die op zoek is naar een professionele rekenmachine met een stijlvol design. De rekenmachine heeft een ergonomische kijkhoek, waardoor je gemakkelijk het display kunt lezen. De ACROPAQ Rekenmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die een krachtige en professionele rekenmachine met een grote display en een stijlvol design wil.

2. Rekenmachine Easy4Office

De Easy4Office Rekenmachine van bamboe biedt je een stijlvolle en functionele oplossing voor je dagelijkse rekenwerk. Met een 12-cijferig display en een dubbele voeding, is deze rekenmachine een onmisbaar hulpmiddel op kantoor. De bamboe houten afwerking geeft een elegant accent aan je werkplek. Met de geïntegreerde zonnepaneel en batterij voeding, heb je altijd een krachtige rekenmachine bij de hand. Inclusief 1 celbatterij (LR1131) voor extra voeding. De Easy4Office Rekenmachine van bamboe biedt je een stijlvolle en functionele oplossing voor je dagelijkse rekenwerk. Deze krachtige 12-cijferige rekenmachine is ontworpen met een bamboe houten afwerking, wat een elegant accent geeft aan je werkplek. Hij is dubbel voorzien van stroom, zowel door een zonnepaneel als een batterij, zodat je altijd de juiste rekensom bij de hand hebt. De Easy4Office is gemakkelijk te gebruiken en heeft een klein formaat, waardoor hij gemakkelijk in je tas past. Inclusief 1 celbatterij (LR1131) voor extra voeding. Zo ben je er altijd zeker van dat je over de juiste hoeveelheid stroom beschikt om je sommen uit te voeren.

3. Canon rekenmachine LS-88

De Canon LS-88 rekenmachine is een duurzaam en betrouwbaar apparaat dat ideaal is voor elke situatie. Het unieke ontwerp met zonne-energie maakt het zo dat u altijd klaar bent om te rekenen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen van een batterij. Het mooie heldere scherm maakt het erg eenvoudig om te lezen en te gebruiken, waardoor er geen fouten gemaakt hoeven te worden. De canon LS-88 heeft een robuuste behuizing, waardoor het absoluut geschikt is om overal mee naar toe te nemen. De Canon LS-88 rekenmachine heeft een aantal geavanceerde functies, waaronder een ingebouwde timer, een geheugenfunctie en een geavanceerde wiskunde-modus. Deze functies maken het mogelijk om complexe problemen op te lossen, zodat u een betere grip krijgt op de wereld van de wiskunde. U kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren, zodat de rekenmachine perfect bij uw persoonlijke stijl past. De Canon LS-88 rekenmachine is duurzaam en betrouwbaar, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Top 10 beste rekenmachines

4. Texas Instruments TI-30XB Wetenschappelijke rekenmachine

De Texas Instruments TI-30XB Multiview Wetenschappelijke Rekenmachine is een krachtige combinatie van technologie en makkelijk te bedienen functies. Dankzij het gebruiksvriendelijke design is deze rekenmachine ideaal voor studenten van alle leeftijden. De rekenmachine heeft twee lijn-display met vier regels, met veel bekende functies zoals logaritmische, trigonometrische en hyperbolische functies. Wat de TI-30XB echt uniek maakt, is de MultiView-technologie. Met deze technologie kunt u meerdere berekeningen tegelijk maken, resultaten vergelijken en patronen ontdekken, allemaal op hetzelfde scherm. Ook heeft de rekenmachine een ingebouwde helpfunctie die u stap voor stap door de meest complexe berekeningen leidt. Bovendien kunt u verschillende grafieken maken, waarmee u gegevens kunt visualiseren en analyseren. De TI-30XB is een krachtig hulpmiddel en een uitstekende keuze voor studenten van alle leeftijden. Het is een betrouwbare en eenvoudig te bedienen rekenmachine voor alle natuurkundige, wiskundige en technische berekeningen. Met deze rekenmachine kunnen studenten resultaten vergelijken, patronen ontdekken en een betere begrip van complexe wiskundige problemen krijgen.

5. Casio fx-82MS-2 Wetenschappelijke rekenmachine

Casio fx-82MS-2 Wetenschappelijke rekenmachine is een handig hulpmiddel voor studenten en wetenschappers. Het heeft een twee-regelig display, dat de bovenste regel Dot Matrix 12 tekens en de onderste regel LCD 10 + 2 tekens weergeeft. Het wordt gevoed door een hulpbatterij en heeft een harde koffer. Het heeft een afmeting van 14 x 77 x 162 mm en een gewicht van 105 g. Het heeft een grote cursorknop voor het bladeren, oproepen en bewerken van berekeningen. Het heeft ook een overzichtelijk display met scheidingstekens voor duizendtallen, exponentiële weergave als x10-symbool en een grotere weergave van de bovenste regel. Daarnaast heeft het comfortabele menu's voor statistische berekeningen, S-V.P.A.M., 1 salderend geheugen, 8 constantegeheugens, SCI/FIX/ENG-functie, berekening percentage, 24 niveaus van haakjes, trigonometrische functies, omrekening van poolcoördinaten in rechthoekige coördinaten en omgekeerd, hyperbolische en inverse hyperbolische functies, berekeningen in gon, graad en radiaal, omrekening van sexagesimaal in decimaal en omgekeerd, automatische breukberekening, toevalsgetallengenerator, tweedimensionale statistiek met berekening van gemiddelden, geschatte waarden en totalen, permutatie, combinatoriek, berekening van 6 soorten regressie en de berekening van de coëfficiënten A, B. Casio fx-82MS-2 Wetenschappelijke rekenmachine is perfect voor studenten en wetenschappers die op zoek zijn naar een eenvoudig hulpmiddel voor hun berekeningen. Het heeft een breed scala aan functies die een breed scala aan berekeningen mogelijk maken, waardoor het een van de meest veelzijdige wetenschappelijke rekenmachines op de markt is.

6. Casio FX-82EX Wetenschappelijke rekenmachine

De Casio FX-82EX is een krachtige wetenschappelijke rekenmachine die uitgerust is met een meer gebruiksvriendelijke interface. Deze rekenmachine heeft een uitgebreide lijst met functies, waaronder een ingebouwde formulegeheugen, een krachtige grafische functionaliteit en een groot aantal rekenmodi. De Casio FX-82EX is ook uitgerust met een solver-functie, waarmee gebruikers hun formules kunnen oplossen. Bovendien wordt de Casio FX-82EX geleverd met een USB-kabel, waarmee gebruikers hun rekenmachine gemakkelijk aan computers kunnen koppelen. De Casio FX-82EX is een uitstekende keuze voor middelbare scholieren, studenten en wetenschappers die op zoek zijn naar een krachtige en gebruiksvriendelijke wetenschappelijke rekenmachine. Deze rekenmachine is voorzien van een helder LCD-scherm met hoge resolutie en veel extra's, waarmee gebruikers hun berekeningen snel kunnen uitvoeren. Bovendien biedt de Casio FX-82EX een solver-functie waarmee gebruikers hun formules kunnen oplossen en gemakkelijk met computers kunnen communiceren via de USB-kabel. Kortom, de Casio FX-82EX is een veelzijdige en krachtige wetenschappelijke rekenmachine die ideaal is voor middelbare scholieren, studenten en wetenschappers die hun berekeningen snel en efficiënt willen uitvoeren.

7. Wetenschappelijke Rekenmachine

Deze rekenmachine biedt een breed scala aan opties voor wiskundige berekeningen. Met een knopbediening, een LCD scherm, extra grote toetsen en een groot geheugen, biedt deze rekenmachine de gebruiker een gebruiksvriendelijke ervaring. Het LCD scherm biedt de gebruiker de mogelijkheid om de resultaten te bekijken en te controleren. Dankzij de 240 verschillende functies, kan deze calculator worden gebruikt voor een breed scala aan taken, waaronder wiskundige berekeningen zoals wortels, logaritmen, trigonometrie en statistiek. De calculator is ook voorzien van een aantal voorgeprogrammeerde functies, waaronder vergelijkingen, binaire rekenen, matrices en meer. Bovendien is het geheugen van de calculator groot genoeg om informatie op te slaan zoals constanten, variabelen en formules. De Wetenschappelijke Wiskunde Calculator Rekenmachine Met LCD Scherm is ideaal voor middelbare scholieren, studenten en gebruikers op het kantoor. Het is eenvoudig te gebruiken en het komt geleverd met alle benodigde batterijen voor direct gebruik. Door de LCD-weergave, knoppenbediening en grote toetsen is het gemakkelijk om complexe wiskundige berekeningen uit te voeren en het resultaat te controleren.

8. Texas Instruments TI-84 Plus Grafische rekenmachine

Deze grafische rekenmachine heeft een helder 6.2 inch kleurenscherm en een geavanceerde processor waardoor deze rekenmachine snel werkt. Ook heeft de TI-84 Plus CE-T Python Edition een ingebouwde ingebouwde USB-poort waarmee je verbinding kunt maken met een computer of een printer. Het is ook mogelijk om de TI-84 Plus CE-T Python Edition te verbinden met een externe USB-stick. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is ideaal voor zowel studenten als docenten vanaf middelbare school tot universiteit. Deze rekenmachine biedt een verrijking van de wiskunde-ervaring en helpt studenten bij het leren van programmeren in Python. Met deze rekenmachine kun je programma's maken voor wiskundige berekeningen, statistieken, grafieken, data-analyse en meer. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is een krachtige rekenmachine die je kunt gebruiken voor je wiskundige berekeningen. Het heeft een modern design en is gemaakt van hoogwaardige materialen die de rekenmachine een lange levensduur geven. Met deze rekenmachine kun je gemakkelijk programma's maken en uitvoeren. Ook kun je foto's maken van grafieken en data en deze opslaan in de rekenmachine.

9. Texas Instruments TI-30XS Wetenschappelijke rekenmachine

De Texas Instruments TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is een krachtig en innovatief apparaat. Het is ontworpen met een aantal krachtige uitbreidingen die de gebruiker helpen bij het maken van meerdere berekeningen, resultaten te vergelijken en patronen te ontdekken. Dit alles gebeurt op hetzelfde scherm! De TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine heeft een eenvoudig te bedienen, gebruiksvriendelijk display dat het mogelijk maakt om eenvoudig te navigeren, het vergelijken van resultaten en het maken van vergelijkingen. Het is voorzien van een duidelijk leesbare toetsenbord en een aantal ingebouwde functies, waaronder wiskunde, algebra, statistiek, trigonometrie en nog veel meer. De TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is ook voorzien van een ingebouwde solver die je helpt bij het oplossen van complexe formules. De TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is ideaal voor studenten, leerkrachten en professionals die op zoek zijn naar een krachtig en innovatief apparaat dat is ontworpen met een aantal krachtige opties. Het maakt het maken van berekeningen, vergelijken van resultaten en ontdekken van patronen gemakkelijker dan ooit!

10. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine

De Casio fx-CG50 Grafische Rekenmachine LCD Kleurenscherm is voorzien van Nederlandse examenstand en is een essentieel hulpmiddel voor studenten in de bovenbouw. Met het 8 regels x 21 karakters LCD kleurenscherm kunnen grafieken en gegevens in 7 kleuren worden weergegeven. Met de opsplitsbaar scherm kunnen gebruikers kiezen tussen Graph/Graph en Graph/Tabel. De Casio fx-CG50 isgericht op gebruik tijdens toetsen met een beperking van de toegang tot het gebruikersgeheugen. Met 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash biedt de rekenmachine voldoende ruimte voor updates die gedownload kunnen worden via de bijgeleverde app. Daarnaast is er de mogelijkheid om de rekenmachine aan te sluiten op externe gegevensverwerkingsapparaten, zoals een datalogger type CLAB. Tevens is het mogelijk om directe overdracht van .txt, .csv en .py bestanden te verwerken. De schuifdeksel en de achtergrondverlichting maken het gebruik van de Casio fx-CG50 comfortabeler. Met een lengte van 18,6 cm, een breedte van 89 cm en een diepte van 188,5 cm weegt de rekenmachine 272 gram, inclusief de 4 AAA batterijen. De Casio fx-CG50 heeft een garantie van 3 jaar.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier! Ik vergelijk rekenmachines voor jou waar vervolgens een top 10 van mijn favorieten uitkomt. 
Deze top 10 van de beste rekenmachines geven jou een duidelijk beeld van wat voor jou een goede aankoop zou kunnen zijn. Dat is ons doel toen we deze website zijn opgestart, jou helpen een goede keuze te maken met producten die jouw kantoorleven makkelijker en efficiënter maken. 

Veelgestelde vragen over rekenmachines

Wij worden niet door bepaalde merken of bedrijven betaald of gesponsord om hun rekenmachines beter te laten scoren. Wij laten ons ook niet leiden door bekende merken, wij doen ons onderzoek met een objectieve blik. En de producten waarvan wij vinden dat ze goed zijn, die waarderen we met een plek in onze top 10 beste rekenmachines

Als je jouw keuze hebt gemaakt, zie je onderaan de productomschrijving de knop “De beste deal vind je hier”. Als je hierop klikt kom je in de webwinkel terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Daar kan je jouw rekenmachine kopen. 

Wij vinden ACROPAQ Rekenmachine de beste. Deze heeft het beste gescoord in onze vergelijking en ons onderzoek. Nummer 2 Rekenmachine Easy4Office en nummer 3 Canon rekenmachine LS-88 volgen op korte afstand. 

Verdere aandachtspunten om op te letten voor je jouw rekenmachine koopt

Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan rekenmachines begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Ons advies zou zijn om een van de rekenmachines uit de top 3 aan te schaffen, maar als dat niet mogelijk is, kun je zeker ook een keuze maken uit de top 10. Als je ervoor kiest om zelf verder te vergelijken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

Het is belangrijk om je rekenmachine te kopen bij een gerenommeerde fabrikant. Doe wat onderzoek naar het bedrijf en kijk of ze goede recensies hebben. Natuurlijk is het ook verstandig om op de prijs te letten. In onze top 10 hebben we hier ook rekening mee gehouden, waardoor er voor elk budget een geschikte rekenmachine beschikbaar is.

Ons laatste woord over rekenmachines

Het is erg fijn om een goede rekenmachine te hebben als student. Leer niet alleen over de productkenmerken, maar ook over wat er voor jouw persoonlijke situatie het meest effectief is. Kijk bijvoorbeeld naar de specs van de rekenmachine en wat je precies nodig hebt voor je schoolwerk. Nadat je al deze informatie hebt verzameld kan je er zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Hopelijk hebben wij je geholpen met de overwegingen die je moet maken voordat je een rekenmachine aanschaft. Wil je nog meer informatie of heb je nog vragen over een specifieke rekenmachine, dan ben je van harte welkom bij onze servicelijn! Wij wensen je veel succes met je zoektocht naar de perfecte rekenmachine!

Disclaimer: bij bedrijfscity.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de verkoop van rekenmachines. Wij delen onze persoonlijke top 10 van de beste rekenmachines maar verkopen deze zelf niet. Hiervoor zijn de webwinkels verantwoordelijk.

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022

Bekijk onze andere vergelijkingen

We hebben nog veel meer diverse producten en gadgets voor op kantoor met elkaar vergelijken. Deze top 10 lijstjes en reviews vind je op onze homepagina.