Search
Close this search box.

Motortakels zijn bij veel evenementen van groot belang. Ze houden immers uw apparatuur in de lucht en omdat deze apparatuur erg kostbaar is, wilt u natuurlijk graag dat de motortakels het goed vasthoudt. Bij Riggingbox kunt u verschillende motortakels huren, afhankelijk van wat u nodig heeft.

Een motortakel huren voor elk gewicht

Onze motortakels staan elk bekend om hun betrouwbaarheid en hun draagkracht. Ondanks dat ze veel gewicht kunnen tillen zijn ze zelf relatief licht in gewicht, wat ze ideaal maakt voor vervoer. De motortakels zijn beschikbaar in verschillende gewichtsklassen en ze zijn zo ontworpen dat ze automatisch overbelasting tegengaan. De sensor in het systeem activeert namelijk automatisch de remmen wanneer er te veel gewicht aan de takel hangt. Zo voorkomt het dat de takels kapot zullen gaan en uw apparatuur mogelijk beschadigd wordt. 

Onze gewichtsklassen lopen van 250 kg tot en met 2000 kg. Dit staat duidelijk aangegeven bij elk product zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Als u nog niet precies weet welk gewicht u nodig heeft dan kunt u ons gerust vragen om onderbouwd advies. Samen zoeken we uit welke motortakel u het beste kunt huren voor uw evenement.

Motortakel keuring

Net als bij ieder ander Riggingbox product worden de motortakels ieder jaar gekeurd. Zo kunt u met een gerust hart een motortakel huren waarvan u weet dat het naar behoren werkt. De jaarlijkse keuring van de motortakels is verplicht, wat betekent dat ze ook moeten worden gekeurd als u ze langer dan een jaar huurt. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken hierover, want Riggingbox komt dan naar u toe, ook in het buitenland. 

Riggingbox helpt u graag

Riggingbox heeft een groot assortiment met riggingmaterialen voor verschillende doeleinden. Niet alleen leveren wij een totaaloplossing voor vele klanten, ook zijn wij 24/7 beschikbaar voor spoedklussen overal ter wereld. We zijn dan inmiddels ook uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in de verhuur en keuring van riggingmateriaal. Als u hulp nodig heeft met het kiezen van uw riggingmateriaal dan helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op!